Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milostný příběh o dospívající dívce a její lásce, která je shodou okolností mrtvola. Poté, co ho souhra děsivých okolností přivede zpět k životu, se ti dva vydají na cestu za láskou, štěstím – a několika chybějícími částmi těla. (JasonCZ)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (12)

Fifer 

všetky recenzie používateľa

Trademarky scenáristky Diablo Cody jsou tu patrné. A její filmy jsou divné a ne vždy populární u většinového publika (s výjimkou Juno). Vizuální stránka je skvělá. Ano, není to zas tak originální a kopírujete to řadu vzorů (Burton - Střihoruký Edward), ale je to režisérčin debut, takže si myslím, že nás možná ještě překvapí lepšími kousky. ()

AmunRa 

všetky recenzie používateľa

Film inspiruje Burtonovou gotickou estetikou a míchá ji s estetikou osmdesátek na střední škole. Bohužel jednání postav nedává žádný smysl, takže pěkné kulisy a kostýmy výchází nazmar. Paradoxně nejpůsobivější scény má Carla Gugino (matka), ze které jde opravdu strach. Kathryn Newton svou roli zvládá, ale režie jí předepsala kopírovat Helenu Bonham Carter, což jí vůbec nesedí. Ve výsledku divný mix, který asi nikoho nepotěší. ()

Reklama

Destoroyah 

všetky recenzie používateľa

Prvý horor ktorý som z roku 2024 videl a nie som veľmi prekvapený v dobrom slova zmysle. Film je obyčajné a nudné love story s podobnou tematikou ako Warm Bodies z roku 2013. Film vyniká hlavne vďaka skvelým hereckým výkonom, pekným prostredím  a hudbou ktorá v niektorých scénach nevadilo no v niektorých zas áno. Príbehom ničím zaujímavý ,v úvodzovkách, horor v ktorom je hrozne málo vrážd a to ma úprimne mrzí pretože by to mohlo byť oveľa krvavejšie. Keď už tam niečo je tak vôbec nič nevidíme. Čakal som niečo horšie no nejedná sa o vyslovene dobrý film. HODNOTENIE: 5/10 ()

Miroslav.Zac 

všetky recenzie používateľa

Milovat chlapa, co smrdí jako mrtvola a vypadá, jako by týden spal v popelnici, je pro spoustu žen nad třicet v Čechách normální realita, u Američanů to je zřejmě nezvyklé, proto o tom museli natočit film a aby si ty svoje chlapy nenaštvali, hodili tam místo nich oživlou mrtvolu... plus pár vtipných scén, nějaký ten humus a celkem sympatické herce. Film, který lidi pod třicet zabaví a ty nad třicet neurazí. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Priznám sa, že nemám veľmi rád mŕtvoly. A tie oživené ešte menej. Hlavne, ak sú umiestnené do filmu a vôbec nestrašia, sú tam len gotické komediálne prvky a horor je obmedzený len na pár odrezkov, napríklad dekapitovaný penis. Čo je samozrejme v dnešnej dobe, kedy je drahota, veľká výhoda, kto by kupoval dildo, keď môže odrezať penis, ale predsa len, nebolo to nič pre mňa ani pri tejto lákavej predstave. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (6)

  • Niektorí sa domnievali, že názov filmu je odvodený od spoločnosti „Lisa Frank“, spoločnosti známej výrobou pestrofarebných nálepiek a školských pomôcok v USA. Diablo Cody však ujasnila, že je to náhoda a názov je poctou postave z filmu Podivná věda z roku 1985, kde je vytvorená postava Lisa (Kelly LeBrock) po experimente inšpirovanom Frankensteinom. (Arsenal83)

Reklama

Reklama