Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mia (Virginia Gardner), umírající osmnáctiletá osiřelá dívka, chce odcestovat do Evropy, aby vypátrala svou biologickou matku. Když potká Kyla (Alex Aiono), dobromyslného mladého muže, který se vyrovnává s pocitem viny za smrtelnou nehodu, přesvědčí ho, aby ji na této cestě doprovázel. (mac000)

Recenzie (10)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Umierajúca a osirelá teenegaerka. Pátos hneď na začiatku, osvojený námet, ktorý dáš vtedy, kedy nevieš čo vymyslieť, ale vieš, že smrť zarába. Virginia Gardner hrala nedávno v Krásna katastrofa a bola to len katastrofa, no teraz hrá dokonca osemnástku? Ten vekový rozdiel si nevšimne len pacient s dvadsať rokov pretrvávajúcim glaukómom. Film má ale napodiv veľmi pozitívny nádych napriek tomu, že ona smeruje za fialkami a on je zadeprimovaný. V podstate na slzy ani priestor nie je a dokázal to aj Rob Estes, lebo ked mal plakať tak bolo vidno, že je to len čínskou masťou. Inak nič zvláštne, ten názov napovedá, že ako to skončí, no a so slávnymi guličkami ani s holiacimi strojčekmi to nemá nič spoločné. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Mix teenagerskej melodrámy a romantiky ale akokeby sa tvorcovia nevedeli rozhodnúť ktorou cestou sa vydať, tak ani jedna línia tu poriadne nefunguje. A namiesto toho, aby ma film dojal buď od radosti alebo smútku, tak som len krútil hlavou od úžasu s akým ďalším nečakaným šialeným nápadom sa scenárista vytiahol. Nepomohlo tomu ani nesympatické herecké obsadenie. On vyzerá jak kromaňonec a ona je síce pekná, ale jej postava mi hrozne liezla na nervy a tomu, že má 18, som tej 28čke neveril ani na sekundu. 4/10. ()

Reklama

quokam 

všetky recenzie používateľa

V ramci okruzni jizdy Netflixu po romantickych mistech sveta se tentokrate podivame do Spanelska. .Zajimavy namet a hezky napsana a i zahrana postava Mii.  Otevira se otazka, co to vlastne znamena pachat sebevrazdu a kdo koho zachranuje, coz neni na prvni pohled zrejme. Pochvalit lze i hloubku rozhovoru otce se synem Na druhou stranu - nalez posledni matky a tanecky kolem operace byly zkratkovite, scenariste si az moc usetrili praci a dupli na brzdu prilis rozvinuteho pribehu, misto aby uvolnili plyn a nasledovali jej v jeho kosatosti. A ten zaver trosku kulha na obe nohy, neni ani horky ani studeny, o, kez by byl bud horky nebo studeny, to by byla hned pata hvezdicka navrh. Tvurci si meli vybrat smer a jeho se drzet a ne takhle hopsat na obe strany. Celkovy dojem za mne 7/10. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Vo svojej podstate to nebolo vôbec na zahodenie, potenciál filmu vďaka pôsobivému španielskemu prostrediu bol naozaj na dobrej úrovni, ale celý základ príbehu bol dosť naivný. Umierajúce dievča odíde na druhú stranu oceánu s relatívne neznámym chlapcom? Áno, malo to svoj dôvod, ale divné je aj to, že Kyle nikdy nepoznal priateľku svojho kamaráta? Takže esencia anti-logiky hneď v základoch, čo je dosť škoda. Ale inak dej filmu plynul príjemne, rovnako aj príbeh a putovanie po krásnom Španielsku. Aj keď ma zaujalo, že zaparkovať kdesi na námestí, kde je inak pešia zóna bola v tomto filme hotová maličkosť :D (ďalšia anti-logika). Postavy boli tiež zaujímavé, a mne osobne prišiel Kyle a jeho prvotné správanie plné averzie poriadne nesympatické (nechápem, čo na ňom Mia videla). Nevadí, napokon sa mi film relatívne páčil, aspoň na tie 3* určite áno. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý z hľadiska príbehu (a to sa týka obidvoch hlavných postáv) má bližšie k žánru „dramkom“ ako žánru „romkom“. Z hereckej stránky jednoznačne dominuje Virgina Gardner. „Road“ časti filmu cez Španielsko boli celkom pekné. Z hľadiska filmového remesla však nič také, čo by ste v inej forme alebo kontexte nevideli. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Madride a vo Valencii (Španielsko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama