Reklama

Reklama

Nepoznané: Roboti zabijáci

  • USA Unknown: Killer Robots
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Co se stane, když o životě a smrti začne rozhodovat pouhý stroj? Dokument o úskalích použití umělé inteligence v armádě. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Dnes už umelá inteligencia začína desiť a taký skvelý seriál ako Čierne zrkadlo na to vo veľkom poukazuje. Môže to byť presne ako s ohňom. Dobrý sluha, ale zlý pán. Čo bolo kedysi sci-fi sa dnes už stáva skutočnosťou a aj potenciálnou zbraňou obrátenou proti nám. Dokument sa ale točí v kruhu okolo armády, kde tú ľudskú americkú považuje v podstate za humánnu. Nejde do väčšej hĺbky ani šírky. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Daný dokument v podstate spíš zahryzne do aktuálne najskloňovanejšej vedecko-technickej témy – umelá inteligencia (strojové a hlboké učenie). Režisér predovšetkým dáva fókus na oblasť armády a vojny, ostatné oblasti (napr. farmakológia) sú dotknuté okrajovo. V danej forme taký priemernejší Netflixovský dokument, ktorý v sebe skrýva väčší potenciál, ako samotný výsledok ukazuje. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

Reklama

Marze

všetky recenzie používateľa

Pragmaticky, emocne manipulativni dokument s peknymi fotkami o vyznamu vesmirneho teleskopu Jamesse Webba. 64 minut neni ztrata casu, je to vzdelavaci a informativni. Nakouknete miliard let do minulosti vesmiru. Po shlednuti takovychto pribehu zacne clovek verit na humanitu. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama