Reklama

Reklama

Zátoka ticha

Trailer

Obsahy(1)

Sam nemůže zapomenout na den, kdy byl zbit ve škole třídním rváčem Georgem. Ani jeho starší bratr Rocky nechce, aby zapomněl. Společně se svými nejlepšími kamarády Rocky naplánuje pro George nevinný vtípek s lekcí pokory. Plán se však tragicky zvrtne a všichni musí projít skutečnou lekcí o nesení odpovědnosti za své činy. Snímek o přátelství, toleranci a odpuštění. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (86)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Sama niekoľko krát v škole napadol neustále prepadajúci, problematický spolužiak George. Poprosí svojho staršieho brata aby mu spolu s jejo kamarátmi pripravili ponaučenie na ktoré len tak nezabudne. Obyčajný žart sa však skončí tragicky a niet cesty späť. Ak je toto horor tak čo je potom ALPHA DOG, ktorý sa napätím či zvrátenosťou deja nedá ani len porovnať. Z môjho pohľadu priemerný snímok popri ktorom som si vybavil niekoľko telefonátov a sms. Jediné čo sa tomuto filmu podarilo rovnako ako pri už spomínanom snímku, je zamyslieť sa nad touto zvrátenou dobou v ktorej vyrastá dnešná mládež. Snáď JA nebudem tak ľahostajný k svojim deťom - 50%. ()

jajinka 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle mě docela dostalo.. Velmi jednoduchý příběh, který pomalu spěje ke svému konci.. Byla by zde docela zajímavá otázka, jaké tresty a zda vůbec by za to ty děti mohly dostat vzhledem ke všem okolnostem... Takovýhle příběh dokáže napsat život sám.. Do toho ta nevtíravá a lecos naznačující hudba.. ()

Reklama

marvan 

všetky recenzie používateľa

Film iniciační, kde dětství není předmětem idealizace, ale tíživým stavem, ze kterého je třeba vyrůst. Vykreslení krajiny dětské duše je prosté jakýchkoli sladce melancholických filtrů. Nejprve sledujeme děti připravující pomstu svému tyranskému vrstevníkovi, která spěje k nezamýšlenému vyvrcholení. Druhá část, tak trochu poznamenaná autorskou svévolí, popisuje zánik dětského světa pod tlakem okolností. Moralita v tom nejlepším slova smyslu. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Väčšinu času nudné a nezáživné. Námet a myšlienka boli dobré, no čo z toho, keď to autori nedokázali rozvinúť do niečo dramaticky lepšieho, niečoho čo by chytilo za srdce. To spytovanie svedomia bolo plytké a bez nejakej hlbšej myšlienky, ktorá by diváka dokázala rozhodiť a prinútiť popremýšľať, pričom záver mi prišiel dosť zbrklý. Hudobná stránka bola ale dobrá, no to na dobrý film nestačí. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Utopenie je vraj jedna z najpríjemnejších smrtí a pre toho tlusťocha hnusného to bola príliš príjemná smrť. Neviem, prečo sa tá mládež nad tým tak trápila, jeden tlustoprd hore dole. Apropo, niekto tu pred 14 rokmi napísal, že o týchto skvelých hercoch budeme ešte počuť... Trikrát som prešiel zoznam a naozaj som o nijakom z nich doteraz nepočul. Niektorých má problém spoznať aj Google. ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené