Reklama

Reklama

Useless Lies

(seriál)
  • Južná Kórea My Lovely Liar (viac)
Komédia / Fantasy / Mysteriózny
Južná Kórea, 2023, 16 h (Minutáž: 60 min)

Epizódy(16)

Obsahy(1)

Sol-hee (So-hyeon Kim) má nadpřirozenou schopnost rozpoznávat lži. Když se však setká s Dohou (Min-Hyun Hwan), hudebním producentem zapleteným do případu vraždy, zjistí, že na něj její schopnost nefunguje. Tento záhadný muž ji začne přitahovat – ale pozná někdy nejhlubší tajemství jeho srdce? (mikki089)

Recenzie (2)

Lama.Lama 

všetky recenzie používateľa

Mmm, jako zápletka by byla celkem ucházející, ale kámen úrazu je pro mě chemie mezi hlavními postavami (404 not found) a nulový herecký výkon mužského protagonisty. Upřímně mi byl milejší ex-přítel Gang Min (plus měl se Sol Hee 1000x lepší chemii). ()

bulinka 

všetky recenzie používateľa

Na začiatku vás seriál uvedie do života hlavnej hrdinky, ktorá žije so schopnosťou, že dokáže počuť, keď niekto klame. To by sa niekedy hodilo každému, ale len niekedy. Ona ich počuje stále. A to spôsobí problémy v rodine, v podstate sa izoluje normálne od ľudí a kamarátov, až na dvoch, ktorí pre ňu pracujú. Šikovne si na svojej schopnosti postaví biznis a odhaľuje pre klientov klamstvá ako takzvaná šamanka. Tento jej job prináša zábavné scény. Do jej života však zasiahne nový obyvateľ susedného bytu, ktorý je tajomný a nosí stále zakrytú tvár rúškom a vyhýba sa ľuďom. Na jej prekvapenie, zistí, že jej neklame. Postupne sa ale odhalí, že jej nový sused je verejne známa osobnosť, hudobný skladateľ, ktorý sa tají svetu, pretože bol v minulosti podozrivý z vraždy. V seriály sa stretávame opäť aj s korupciou policajta politikom-političkou. A máme tu ďalšieho policajta (veľmi sympatický herec), ex-priateľa hlavnej hrdinky, ktorému niečo na hlavnom hrdinovi nesedí. A dochádza k tomu, že hlavný hrdina aj policajt vyšetrujú minulosť a hľadajú skutočného páchateľa. A ako to už býva, ex priateľ podozrieva toho súčasného a ten súčasný podozrieva všetkých, len nie toho skutočného, lebo to čo máme pred nosom niekedy nevidíme. Všetko by bolo super. Hlavná hrdinka Kim So Hyun je v príjemná a rola jej sadla. Hwang Min Hyun bol niekedy super tajomný, sebavedomý, no niekedy rezervovaný, vystrašený. Trochu som sa v ňom nevedela hýbať. Najradšej ho mám v roli tajomného, charizmatického, ale sebavedomého s rýchlymi reflexami a s mečom za opaskom (áno asi sa neviem zbaviť jeho bojových scén z Alchemy of Souls :D). Chémia medzi hlavnými postavami ok, ale čo mi vadilo bolo, že tvorcovia zas urobili zas potom ako sa hlavné postavy zblížia, padne prvý bozk....a potom sa k sebe správajú ako keby mali 15 a ako keby sa nič nestalo, alebo sa okúňajú a je to trápne. Načo toto? ach ... za toto znižujem hodnotenie, na toto by už mohli dospieť.... za čo by som ale dala plných 5 hviezdičiek je Yun Ji On (najlepší kamarát hlavného hrdinu). V seriály Tomorrow som ho videla prvý krát, kde ma zaujal tak neutrálne a som si povedala, že hmm celkom zaujímavý herec.... Ale tu mi vytrel zrak. Brutálny herecký výkon, charizma, skvele vyzeral. Dokonalé. Bola som uchvátená. Každý pohyb, gestikulácia, pohľad, tón hlasu, veta ... všetko prepracované. Všetko som s ním prežívala a stále som si hovorila, ako by mohol žiť niekto takýto život a všetko v sebe dusiť. Načo to bolo dobré? Táto postava v seriály viedla k mnohým otázkam a polemikám a kvôli nemu sa oplatí si tento seriál pozrieť. ()

Reklama

Reklama