Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nicky (Luke Evans) a Gabriel (Billy Porter) sú manželský pár, ktorý bol kedysi šťastnejší. Na začiatku ich spájal spoločný sen o otcovstve, no dnes čelia rozpadu ich manželstva. Osem rokov po tom, čo privítali svojho syna do milujúceho náručia, iskra v ich vzťahu pominula a oni sami sú stratení v mori nevyslovených zranení a rozvíjajúcich sa túžob. (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Gay film v ktorom nikto nezomiera na AIDS a ani sa neoutuje. Vau. Takže existujú aj iné témy o gayoch ako tieto dva nejprevarenejšie. Dejovo to je taká gay variácia na Marriage Story. Len to je menej depresívne a záver je nádejnejší. Dokonca ani rozvodoví právnici tu nie sú také chamtivé svine, ale ľudia, ktorí sa snažia rozvádzajúcemu páru poradiť čo najlepšie riešenie pre všetkých. Proste trošku rozprávkovejší prístup. Čo nie je na škodu. Niekomu menej depresie sadne viac. Veľkým plusom sú herecké výkony. Obidvaja moji obľúbenci (Evans ako ten uzavretejší a chladnejší, Porter ako ten emocionálnejší), tu predvádzajú fantastické výkony. Aj vedľajšie postavičky sú zaujímavé. Celkovo to je zaujímavý film, ale niečo mi tam chýbalo, aby ma to fakt strhlo. Skôr som bol len zvedavý ako to dopadne. Ale určite si to ešte niekedy pustím. Pekný film. Nenechajte sa odradiť odpadmi od homofóbov. 8/10. ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Zabijácky film. Proste odrovná. Beloch je v manželstve s černochom a majú dieťa, samozrejme tiež nebiele a samozrejme cez riť sa nezrodilo. Na oslave prídu lesbické kamarátky, tiež biela a čierna, žiaľ žltých zase diskriminovali. No a tieto kamošky oznámia, že sú tehotné. Opakujem, že tehotné, pritom len v jednej maternici sa ten plod nachádza a ten plod má DNA, ups, asi len jednej z nich. Následne tieto dámy uvedú, že síce je to dievča, ale oni to ono budú vychovávať genderovo neutrálne. A tieto skvelé vtipy prídu len za úvodných pár minút. Kedysi sa takéto ideologické žvásty len jemne podsúvali, aby ste si ich všimli, dnes vám na hlavu rovno vylejú kýbel hovien a prikážu vám, aby ste boli z toho šťastní, pokiaľ možno, tak podľa progresívnych paragrafov aj povinne zo zákona. Lenže ja počúvam múdrych ľudí a pani Cigániková povedala, že mám dôverovať vede, no a veda šmahom ruky film zotrie už len jeho názvom. Our Son. Že náš syn. A pritom už na obrázku vidíme, že ak je to vôbec niekoho syn, tak to bude pán naľavo, no a genofond toho druhého ostane navždy vyhynutý pod fialkami. Potvrdené archeológmi. ()

Reklama

Galéria (12)

Reklama

Reklama