Reklama

Reklama

Istanbul, poslední výzva

  • USA Last Call for Istanbul (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Po náhodném setkání na letišti čeká ženatého muže a vdanou ženu v New Yorku vzrušující noc plná touhy a pokušení, na kterou nikdy nezapomenou. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (9)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Beren Saat s nevkusnými pätami a chýbajúcim sexepílom konečne zavŕtala do správnejších vôd, kde hrá postavu s exepílom. Teda talent mať skôr ex než sex. Tá tajomná pointa, ktorá sa tu núka zo vzťahu ženatého s vydatou je tu pomerne priehľadná, no a záver je zase viac menej ako z telenovely, nielen tureckej. Netflix tu samozrejme dal aj svoje prvky, ako dlhé ľúbostné scény, ktoré sú však vzhľadom na turecký charakter bez zbytočnej nahoty, avšak dáva tu aj svoje skvelé neľúbostné a podľa neho progresívne prvky typu: súťaž žien v predstieranom sexe. Film je tak celý o predstieraní, ale nedarí sa mu predstierať ani lásku, ani pohlavné šúchanie, ani tajomnú zápletku a ani kvalitu. ()

k212 

všetky recenzie používateľa

WTF, expozice vcelku ušla, ale vše se pak začalo podřizovat mě zcela nesympatickému narativu. Čekala jsem drama dvou dospělých lidí a dostala jsem nevkusné tajtrlikování sebestředného ufňukaného fracka a divné rádoby emancipované podpalovačky. Hrozné to však bylo také po filmařské i herecké stránce. ()

Reklama

tomik99 

všetky recenzie používateľa

Za mě ve finále úplně v pohodě film, který si zde nezaslouží tak nízké hodnocení. Film má i za mě nečekaný přesah, kdy se Gönenç Uyanık snaží v půlce filmu zmást diváky a zakomponuje do děje zajímavý obrat / zvrat, který u těchto romantických filmů není až tak typický. Příběh je věnovaný dvou lidem, kteří se „náhodně“ potkají na letišti a stráví spolu krásný večer. Od poloviny filmu dochází k onomu zvratu, kdy na scénu přichází smutná, leč pravdivá realita každodenních problémů, které zažívá celá řada současných vztahů. Za mě velice inspirativní a dobře natočený film. Oceňuji reálné kulisy v New York City. Vždyť i Američani, když točí film a vydávají určité město za NYC, tak vše točí v Atlantě a jiných městech. O to víc je mi sympatičtější, že Turci točili doopravdy v NYC a v Istanbulu. Konec za mě až moc barevný a veselý, leč tomu vývoj událostí ještě o pár minut dříve nenasvědčoval, a za to vlastně srážím jednu hvězdu. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Tuctový (niektoré scény radšej nekomentujem) turecký romantický film (ktorý má ambície podobať sa k tým z USA) v produkcii Netflixu, zahraný dvojicou, ktorá sa pravidelne objavuje v tureckých mydlových operách. Takto na rýchlo ukončený záver a vyriešenie problémov som už dávnejšie nevidel. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Prvé dve tretiny filmu mi dosť pripomínali Before Sunrise, ale potom sa to dosť nečakane celé zvrtlo. Film bol inak celkom zaujímavý, taká polodráma - polokonverzačka. Miestami dosť zbytočné odbočky (napr. súťaž vo fake orgazme). Ale inak si to v sebe udržovalo celkom zaujímavú tajomnosť, ktorá sa v poslednej tretine rozbalila naplno. Turecko prinieslo ďalší vydarený film, najmä čo sa kompozície týka! Lepšie 3* (takmer 4*, keby tam neboli sem tam nejaké hlúposti). ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (1)

  • Film sa točil v rôznych štvrtiach Istanbulu. Herci potom pocestovali do New Yorku, aby dokončili zvyšné scény. (Arsenal83)

Reklama

Reklama