Reklama

Reklama

Zamilovaný boháč 2

  • Brazília Ricos de Amor 2 (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Paula odjede z Ria de Janeira do Amazonie, kde chce dál pomáhat jako lékařka. Teto impulsivně vyrazí za ní – a všechno se začne hroutit. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

Marze 

všetky recenzie používateľa

Lehka romanticka komedie je zalozena na atraktivnim prostredi , dramatickem vyvoji postav , hezkych lidech a hloupem pribehu prvniho dilu, ktery se mi zdal mene predvidatelny. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Romantická komédia založená na sociálnych problémoch, ilegálnych baniach, pestovaní paradajok a čiernych lesbách? To je fakt že chaos v džungli, v ktorom romantika hrá úplne podradnú rolu, až v podstate pozvoľna zmizne. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Jednotka bola celkom fajn, tak som bol zvedavý, ako rozvinú príbeh a osudy postáv v pokračovaní. Bohužiaľ, tento sequel bol podľa mňa dosť zbytočný, a celý dej sa koncentroval len okolo Amazónie, kde sa stretla štvorica hlavných postáv, a opäť to bolo postavené na zámene identít (tak ako v jednotke). Akurát, že tu už to bolo trochu otravné a aj po dejovej stránke slabé. Paula a Teto majú krízu, ktorá sa počas celého filmu prehlbuje, no napokon je všetko OK (dúfajme, že nie kvôli tomu, aby zostal priestor pre ďalší sequel). 1x za tú Amazóniu a domorodé kmene, ale inak slabota. ()

Johnny.ARN odpad!

všetky recenzie používateľa

Jednotku som nevidel a ani neuvidím. Načo. Dvojka je klasická telenovela s naplnenými kvótami a klišoidným príbehom. Paradajky a ortuť nechcem ani vidieť. ODPAD! ()

Galéria (56)

Reklama

Reklama