Reklama

Reklama

Dôkaz

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Catherine (Gwyneth Paltrow) je dvadsaťsedemročná žena, ktorá je oddaná svojmu otcovi Robertovi (Anthony Hopkins), geniálnemu a uznávanému matematikovi. Zatiaľ čo Robertova obratnosť vo svete čísel sa zdá byť stále neotrasiteľná, jeho kontakt s realitou sa pomaly vytráca. Keď Robert upadne do šialenstva, Catherine začne uvažovať, či spolu s výnimočným matematickým talentom nezdedila aj otcovu duševnú chorobu. Po Robertovej smrti sa na Catherine obráti Hal Dobbs (Jake Gyllenhaal) , nadaný, ale príliš horlivý študent jej otca, ktorý chce nahliadnuť do poznámok zosnulého v nádeji, že objaví jeho posledný významný úspech. Hoci sa Catherine zdráha hlboko sa ponoriť do otcovho diela v obave, že by tam mohla odhaliť niečo o svojej vlastnej budúcnosti, dá Halovi povolenie. Objav matematického dôkazu potenciálne historických rozmerov, ktorý sa skrýva v jednom zo zápisníkov, vyvolá šokové vlny, ktoré sa prejavia v rôznych podobách. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer
Trailer
D: angličtina
01:45

Súvisiace novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (viac)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

14.12.2005

16. února 2006 proběhne v Los Angeles 63. ročník slavnostního udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Těm letošním zřejmě bude dominovat (alespoň, co se počtu nominací… (viac)

Reklama

Reklama