Reklama

Reklama

Matka roku

  • Poľsko Dzień Matki
Trailer

VOD (1)

Bývalá zvláštní agentka Nina opráší svoje vražedné schopnosti, aby osvobodila uneseného syna, kterého nikdy nepoznala. A nenechá si v tom nikým zabránit. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (49)

drackula 

všetky recenzie používateľa

Oceňujem, že sa to nebralo príšliš vážne. Najmä rôzne tragikomické postavičky poľského podsvetia dianie skvele odľahčovali. Akcia bola zaujímavá a hlavná hrdinka vcelku uveriteľná. Príbeh sa trochu drhol a záver nebol úplne strhujúci, ale ako pozerateľná jednohubka poľský Taken fungoval. 60% Netflix ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Dejová línia úplne smiešna a postavy sú len karikatúrou, Ako keby trebalo ukázať, že jak sú tí náckovia tupí a že ženská sila ich zničí len tak jedným polvandammovským kopancom a celkovo tie akčné scény pripomínali grotesku. Apropo, súčasné Poľsko je v pekných sračkách. Aspoň podľa Netflixu. Ulice ovládajú skinheadi s intelektom ľudoopa, ktorí prenasledujú prisťahovalcov a hrdé matky nemajú na výber - musia chrániť svojich statočných čiernych synov... ()

Reklama

jokino 

všetky recenzie používateľa

Som fakt milo prekvapený. Na Poľskú kinematografiu, veľmi slušný počin. Samozrejme, má to svoje mantinely, ale nad tie sa dá "povzniesť". Hlavná herečka v úlohe matky - uveriteľná, prevedenie choreografie a akčných scén bolo v celku realisticky podané. Príbeh síce nič originálne, ale slušne zvládnutý. Ak bude sequel (?), rád si ho pozriem, za mňa spokojnosť.. ()

ANTYCHRYST 

všetky recenzie používateľa

Šílený skoro nekoukatelny! Hromada nesympatickych nehercu v čele a hlavní hrdinkou..ta se na tu roli totálně nehodí..mám rád revenge filmy o pomstě tady to ale nefunguje..scény na hovno ona věčně nepripravena sejme všechny..celou tu bandu dementnich polských plešek ..tvl ty jsou z devadesatych let..sustaky..atd..hlavně jich je hromada a nic ..no úplně přehnaný hloupoucky scénář..hvězdička za hudbu..jinak maximální utrpení to dokoukat..strašná sracka..10% ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

„PRO SVÉ DÍTĚ UDĚLÁM COKOLIV…“  Asi takhle – Poláci nejsou žádní asiati, kteří točej akčňárny plný ruční práce, jak na běžícím pásu. A výsledek tomu zákonitě odpovídá. Je tam snahy tři prdele, dokonce i chorea soubojů mají nápad, ale Agnieszka Grochowska není Uma Thurman a režisér Mateusz Rakowicz není… prostě to v sobě nemá! Navíc záchrana pětadvacetiletýho idiota občas přináší hloupý situace. Taková východoevropská akčňárna...  ///   -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Agnieszka Grochowska začala kvůli roli chodit na hodiny kickboxu. 2.) Thx za titule „Zdenka Slezáková“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ***  NAPĚTÍ  * ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (1)

  • Obdobie natáčania trvalo od 6. mája do 1. júna 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama