Reklama

Reklama

Arnold

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizódy(3)

Obsahy(1)

Slavný kulturista, úspěšný hollywoodský herec a taky vlivný politik. Osobní dokument o pestrém životě a kariéře uznávaného Arnolda Schwarzeneggera. (Netflix)

Diskusia

ramislav

ramislav (hodnotenie, recenzie)

Tak netflix nam pripravuje dokument o Slyovi :) Jeste bych si pral dokument o Van Dammovi :D

tibis1964

tibis1964 (hodnotenie, recenzie)

Jeden z najuspesnejsich, (ak nie najuspesnejsi) ludi na tejto planete. V sporte, ktoremu sa venoval sa dostal na uplny vrchol a stal sa LEGEND. Vo filme, svoho casu bol najlepsie platenym ,,hercom'' a to dosiahol aj napriek svojmu hroznemu angl. prizvuku, ktory obratil na svoju vyhodu. V politike dosiahol tiez na vrchol, ako guverner Kalifornie a mozno by sa stal aj prezidentom US, ale podmienkou je ze to musi byt rodeny american. A v businesse ( kolko uz je stasne vela?) zarobil skoro pol miliardy dolarov. V styroch odvetviach sa dostal na absolutny vrchol. Za uspesnych povazujem niekoho co to dosiahol iba v jednom. Arnold  to dokazal 4x .

na príspevok reagoval Deyw

ramislav

ramislav (hodnotenie, recenzie)

Parádní motivační dokument o Arnoldovi s Arnoldem! Vše o jeho začátku a pádu, o politice, o světě jako takovém, jak to vše začalo a fungovalo! Opravdu boží! Je to prostě ikona a pořád bude!!! Na jeho filmech jsem vyrůstal a právě o to víc mě mrzí, že už je tak starý :( Místama se mi na něj opravdu špatně dívalo, resp. nemohl a pořád nemůžu uvěřit, že už je tak starý (v dobrém slova smyslu samozřejmě). Každopádně dokument super, rozhodně doporučuji!

Reklama

Reklama