Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlotte Cantiliniová hľadala dlhé roky toho pravého. Teraz konečne našla muža svojho života Kevina Fieldse. Nanešťastie sa ukázalo, že jeho matka Viola je stelesnené zlo. Keďže Viola prišla o prácu v televízii, bojí sa že stratí aj svojho syna. Spolu so svojou asistentkou Ruby vymyslia diabolský plán. Charlotte sa ale nehodlá len tak vzdať a so svokrou nebude jednať ako v rukavičkách. Kto vyhrá boj o prvé miesto v Kevinovom živote? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (276)

Derek odpad!

všetky recenzie používateľa

je to tak na rozhrani odpadu! a jednej hviezdicky lebo miestami ma ten film tak neskutocne iritoval a miestami som citil i nenavist voci kazdemu kto sa na obrazovke objavil. vsetci herci do jedneho su otrasny a to hlavne jane fonda, lopez sa cuduj sa svete da zniest, ale vrchol vsetkeho je neskutocne debilny scenar ktory nuti kazdeho sa chovat ako individua bez mozgu a zakladnej logiky... Znizujem na odpad, lebo po druhy raz som to nedokazal dopozerat... ()

SarumanKo 

všetky recenzie používateľa

Jane Fonda nesiaha Roberovi De Nirovi ani po členky. Pričom jej postava svokry je ešte nepríjemnejšia, než jeho svokor, tu ale nie je reč o herectve (i keď De Niro je predsa len 100x lepší). Ide o celkové spracovanie filmov. A tam je teda rozdiel ako medzi nebom a zemou... Svieža iskra, to je to, čo Diabolskej svokre chýba. (40%) ()

Reklama

Brylin 

všetky recenzie používateľa

Tak nakonec se Příšerná tchyně dala shlédnout. Byť jde o průměrný snímek, jejíž zápletku tvoří pouze souboj tchyně a nastávající snachy. Některé fóry mě rozesmály, některé ne a některé byly docela trapné. Celkově jde o oddechovku, která zaujme hlavně milovníky nenáročných komedií. Jennifer Lopez je jako herečka nepřesvědčivá, ale roztomilá, Jane Fonda přehrává, což se ovšem v komedii tohoto typu dá snést, a Micheal Vartan působí tak jak má - jako sympaťák. Dvě a půl hvězdy. ()

Ivoshek odpad!

všetky recenzie používateľa

Zkušený divák, a to já jsem, dobře ví, že když má film označení "romantická komedie" a je v tom Jennifer Lopezová, bude to strašná blbost. A ano, je to strašná blbost, trapná a špatně zahraná. Zvlášť za pani Lopezovou mi bylo ouplně stydno. Jako rozumnou alternativu k tomuhle filmu doporučuju třeba koukání do zdi nebo Eduardovo Neváhej a toč. ()

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa

Jedna z těch romantických komedií, které se svého času vysílaly v premiéře dokonce v hlavním vysílacím čase na Nově a díky tomu jsem je viděl dokonce víckrát. Teď už tyhle romanťárny rovnou hážu do koše, ale na Jennifer se mi hlavně dřív koukalo dost dobře, zvlášť po tom, co jsem ji objevil v Anakondě. ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (12)

  • Jane Fondová se připojila k natáčení poté, co bylo natáčení Elizabethtownu (2005) pozdrženo o několik měsíců. (EbiGuetta)
  • Film, ktorý v noci sledujte Charlotte (Jennifer Lopez) a vystraší ju pri ňom svokra Viola Fields (Jane Fonda), je Nočná mora v Elm Street (1984). (fumatro)
  • Všechny fotografie se slavnými osobnostmi, které má Viola vystavené na svém pracovním stole, jsou majetkem Jane Fondové. Můžeme ji na nich vidět ve společnosti Oprah Winfrey, Teda Turnera, Jona Voighta a Glorii Stein. Jedinou vyjímkou je obálka časopisu Time. Jane Fondová se na ni v roce 2005 měla skutečně objevit, avšak vzhledem k náhlému úmrtí papeže byla nakonec obálka věnována Janu Pavlovi II. (EbiGuetta)

Súvisiace novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (viac)

Reklama

Reklama