Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keby sa narodili v rovnakom storočí, bol by z nich dokonalý pár... V roku 1876  je mladý a atraktívny Leopold, vojvoda z Albany, jedným z najžiadanejších ženíchov v New Yorku. Strýko Henry sa snaží mladíka výhodne oženiť, pretože po smrti rodičov prišiel o veľký majetok. Okrem obdivných pohľadov dievčat ho prenasleduje aj neznámy mladý muž, vďaka ktorému sa Leopold presunie v čase do budúcnosti a ocitne sa v New Yorku na začiatku 21. storočia. Píše sa rok 2001 a šľachtic z 19. storočia spoznáva nielen autá, telefóny a televíziu, ale ak krásnu a sympatickú Kate. Ich spoločná cesta je plná nedorozumení, komických situácií a prekvapujúcich zvratov. Leopold sa ľahšie vyrovnáva s modernými technickými vymoženosťami ako s názormi a životným štýlom modernej ženy. Kate dlho odmieta uveriť, že Leopold skutočne pochádza z dávnych čias, a považuje ho za čudáka či vtipkára so špecifickým zmyslom pre humor. Cíti však k nemu čoraz pevnejšie puto a hoci je rozvážna a racionálna, z lásky k nemu sa rozhodne urobiť riskantný krok do neznáma. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (333)

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film my ležel v poličce strašně dlouho než jsem se odvážil na něj koukat, a bodet by ne, za 1) romantiky nemám rád za 2) opravdu nemám rád dlouhé romantiky. A tohle je 1 i 2 najednou. Nechtěl jsem na to koukat ještě pěkně dlouho, ale jelikož jsem to měl v pořadníku tak jsem si řekl, že tak špatné to být nemusí. No ono nebylo ale fakt jsem se i dost často nudil, cestování v čase bylo nudné. Aspon že to zachraňuje Jackman a Ryanová. ()

Eawy 

všetky recenzie používateľa

Tak. Konečne som si tento film pozrela. Prekvapil ma v zlom. Neviem, ale čakala som od toho niečo lepšie. Všetci tvrdili, že je to pekný film tak som po ňom siahla. Nápad bol síce príjemný ale nepáčil sa mi pohľad filmu. Meg Ryan a Hugh Jackman sa nám ukázali ako dobrí herci ale nie v tomto filme. Obaja síce utvorili celkom pekný hlavný pár, ale nebolo to také ako som očakávala. S ťažkým povzdychnutím a ťažkým srdcom 50% ()

Reklama

kocik1 

všetky recenzie používateľa

Prostě tyhle závěrečné patetické proslovy přede všemi nějak nedávám. Nechápu, co na tom v Americe mají, že to strčí skoro do každého filmu. Asi se čeká, že to člověka (primárně ženu) tak nějak jako dojme nebo co. Ale já se vždycky jenom strašně stydím za toho, kdo to vymyslel. Film jsem původně neměla v plánu sledovat, prostě jsem náhodně zapnula telku.... Ach jo. ()

Hrabka 

všetky recenzie používateľa

Z týhle romance dýchá taková pohodovost, že to prostě musím ocenit. V některých romantických filmech se autoři snaží diváka emocionálně vyždívat, co to jen jde, to já teda moc nemusím, ale v tomto případě je to spíš naopak. Nenásilný, příjemně humorný film, který navíc obohucuje fantasy námět, který z toho pro mě dělá mnohem zajímavější film (někdo to nemusí, já mám ovšem tenhle typ romantických komedií nejradši). Film se mi líbil i přesto, že Meg Ryan opravdu moc nemusím. 75% ()

Mahalik 

všetky recenzie používateľa

Ženská část populace bude rozhodně nadšená. Co by ne, když se v tomhle filmu vyskytuje muž, který nosí snídani do postele, vstane od stolu, když vstane žena a umí francouzsky, rozumí divadlu.......a bla bla :D Na druhou stranu si budou muži rvát vlasy. Jejich milované chotě se do nich začnou navážet kvůli jejich neschopnosti v oblasti kultury a taky toho, že nesjou schopní umýt nádobí, když se to od nich sakra čeká. Já, jakožto člověk single, mám radost, že mě nic podobného nečeká a že jsem mohl bez zaujetí sledovat něco tak...skvělýho. Po pravdě mě nejvíc dostal byt, který okupoval Hugh. Upsal bych půlku duše za něco tak dokonalýho a navíc ten jeho pes byl taky úchvatnej. Jó, samozřejmě láskyplné skřípení mezi Meg a panem "co je to toaster?", byl taky dokonalý a třeba při scéně, kdy tančili na střeše jsem měl nutkání zajít na libimseti.cz, abych si taky mohl zablbnout jako oni. Prostě a jednoduše geniální film, po romantické stránce, na který bych se mohl dívat do nekonečna. 85% ()

Galéria (59)

Zaujímavosti (11)

  • Během scény, kdy Leopold pronásleduje Stuarta po schodišti, se v jedné chvíli zdá, jakoby Stuart urazil během vteřiny hned několik metrů. V původně natočené verzi v tom místě oba muži vrazili do Kate, stoupající po schodech. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama