Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1. časť: Alan dostane list adresovaný Charliemu ohľadom peňazí, ktoré má dostať za kšefty so znelkami. Na vyplatenie peňazí je potrebný jeho úmrtný list, lenže ten nevedia nikde nájsť, a to vedie k pochybnostiam, či je Charlie naozaj po smrti...
2. časť: Rose odhaľuje pravdu o fingovanej Charlieho smrti. Alan s Waldenom chcú ísť s týmito informáciami na políciu, pretože začnú mať strach, čo by s nimi mohol živý Charlie urobiť. Keď po príchode domov nájdu svoje kartónové podobizne, na ktorých sú znázornené terče, tak sa zľaknú ešte viac. Je teda Charlie nažive alebo je to celé len omyl? (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (10)

  • Tvůrce seriálu Chuck Lorre si zde zahrál sám sebe. Vidět ho můžeme na úplném konci epizody. (SONY_)
  • Rose (Melanie Lynskey) v jedné scéně zpívá píseň „Happy Together“ od skupiny The Turtles. (SONY_)
  • Wagner (Arnold Schwarzenegger) pronese ironicky větu: „Jasně, a já jsem guvernér Kalifornie.“ Jeho herecký představitel ve skutečnosti tuto funkci zastával. (Lucasion)
  • Alan (Jon Cryer) v této epizodě pronese větu: „Nemám otestovat Charlieho popel na pohlavní nemoc?“ Je to narážka na spekulace o pohlavní nemoci Charlieho Sheena (Charlie), které se v té době šířily bulvárními médii. Později vyšlo najevo, že herec je HIV pozitivní. (PatrikP4)

Reklama

Reklama