Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie, Alan a Frankie s dcérou Joanie sa vrátia k Charliemu domov. Neskôr večer medzi Alanom a Frankie preskočí iskra a začnú sa bozkávať. Druhý deň ráno pri raňajkách sa správajú ako zamilovaní a Charlie si pripadá ako piate koleso na voze. Bohužiaľ pre Alana sa Frankie rozhodne s Joanie presťahovať k jej bratovi. (TV Markíza)

Recenzie (7)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Po zistení, že Frankie je mama malej dcérky sa Charliemu zunuje a Alan sa do nej bláznivo zamiluje. Komplikácie sa riešia sami po tom ako Frankie s dcérou prychýli brat v Kanade. Prevedenie: O veľa zbavnejší diel ako ten predchádzajúci, zreje spôsobené Jakeovou prítomnosťou z ktorej pramenili vynikajúce momentky. 90% ()

waits 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Charlie pro sebe: Jsi fajn chlap. A pusa na tvář. Proč mě rovnou nekopne do koulí?" První serie se většinou vždycky hledají (S výjimkou třeba Simpsonů nebo Červeného trpaslíka, které jsou dokonalí od prvního dílu) a tenhle díl už ukazuje správnou cestu. Ještě ne tak cynický, ještě ne tak vybroušený jako v seríích 2-5, ne tak přehnaný jako v 6, ne tak nudný jako s Kutcherem. Ale i tak super. ()

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"You devote all your time and energy into fixing 'em up instead of doing the humane thing, which is to have sex with 'em and run away. My way, they have a good time, you have a good time, nobody suffers. Your way, you get married, you take over their lives, they start to hate you, and you end up moving in with me." ()

SmoldaMara 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Popis: Charlie, Alan a Frankie s dcerou Joanie se vrátí k Charliemu domů. A tam se konečně dozvědí Frankiin příběh a hlavně proč rozbíjela auto. Později večer mezi Alanem a Frankii proběhne jiskra a oni se začnou líbat. Druhý den ráno u snídaně se chovají jako zamilovaní a Charlie si připadá jako páte kolo u vozu. Bohužel pro Alana se Frankie rozhodne s Joanie přestěhovat k jejímu bratrovi. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (5)

  • Keď idú v úvode epizóde všetci k Charliemu (Charlie Sheen), v pozadí na plátne počas jazdy sa premieta rovnaká cesta, akou išli v predchádzajúcej epizóde od zubára. (Real Tom Hardy)
  • Na okne vedľa vchodu do Charlieho (Charlie Sheen) domu sa pred pár epizódami objavila nálepka, ktorá tam v predošlých epizódach nebola. V tejto epizóde je konečne možné vidieť, čo je na nej napísané – "Protected by Brinks Home Security". Brinks skutočne existuje. Jedná sa o bezpečnostnú firmu z Texasu. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama