Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie, Alan a Frankie s dcérou Joanie sa vrátia k Charliemu domov. Neskôr večer medzi Alanom a Frankie preskočí iskra a začnú sa bozkávať. Druhý deň ráno pri raňajkách sa správajú ako zamilovaní a Charlie si pripadá ako piate koleso na voze. Bohužiaľ pre Alana sa Frankie rozhodne s Joanie presťahovať k jej bratovi. (TV Markíza)

Zaujímavosti (5)

  • Na okne vedľa vchodu do Charlieho (Charlie Sheen) domu sa pred pár epizódami objavila nálepka, ktorá tam v predošlých epizódach nebola. V tejto epizóde je konečne možné vidieť, čo je na nej napísané – "Protected by Brinks Home Security". Brinks skutočne existuje. Jedná sa o bezpečnostnú firmu z Texasu. (Real Tom Hardy)
  • Keď idú v úvode epizóde všetci k Charliemu (Charlie Sheen), v pozadí na plátne počas jazdy sa premieta rovnaká cesta, akou išli v predchádzajúcej epizóde od zubára. (Real Tom Hardy)
  • Alan (Charlie Sheen) hovorí, že chce ísť na piknik do Will Rogers State Historic Park. Tento skutočne existuje a od Malibu nie je ani moc vzdialený. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama