Reklama

Reklama

Dva a pol chlapa - Season 1 (2003) (séria)


Když nemůžu napsat jingle na čokoládu, půjdu spát (S01E04)

(epizóda)
  • USA If I Can't Write My Chocolate Song, I'm Going to Take a Nap

Obsahy(1)

Charlieho domáca Berta dá výpoveď, pretože jeho brat Alan má stále nejaké pripomienky k tomu, ako pracuje. Alan sa cíti previnilo, a tak sa snaží Bertu nahradiť. Bohužiaľ, jeho plán stroskotá na tom, že Charlie sa stále na niečo sťažuje. Alanovi neostane nič iné, ako priviesť Bertu späť. (TV Markíza)

Recenzie (5)

SmoldaMara 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Popis: Charlieho hospodyně Berta dá výpověď, protože jeho bratr Alan má pořád nějaké připomínky k tomu, jak pracuje. Alan se cítí provinile a tak se snaží Bertu nahradit. Bohužel jeho plán ztroskotá na tom, že Charlie si pořád na něco stěžuje. Alanovi nezbude nic jiného, než přivést Bertu zpět. Charlie mezitím má připravit Jake na příchod jeho matky. Bohužel pro Charlieho se zdá, že to je nesplnitelný úkol. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Hospodina Berta opustí, Charlieho po tom ako ju Alan dehonestuje a komentuje jej prácu.  Alan ale jej miesto nevie zastúpiť lebo Charlie sa chová ako malé decko. Musí ju teda presvedčiť aby sa vrátila a použije na to to všetky prostriedky. Charlie sa zbližuje s Jakom. Prevedenie: Ak by tá Rose nebola taká pošahaná tak by išlo o ozaj krásnu a sexi reprezentantku ženského pokolenia. 89% ()

Reklama

Galéria (4)

Zaujímavosti (6)

Reklama

Reklama