Reklama

Reklama

Pieseň lásky samotárky

  • Česko Píseň lásky samotářky (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se Pursy (Scarlett Johansson) dozví, že jí zemřela matka, vrátí se po dlouhé době do New Orleans. Chce se usadit ve svém rodném domě. Ten je ovšem zchátralý a navíc není prázdný. Již léta jej totiž obývají dva přátelé její matky: bývalý profesor literatury Bobby Long (John Travolta) a jeho chráněnec Lawson Pines (Gabriel Macht). Ti tráví celé dny společným pitím a čtením a nemají v úmyslu svůj domov opustit. Žádný z těch tří nechce ustoupit, a tak jsou nuceni žít spolu. Postupem času Bobby, Lawson a Pursy s údivem zjišťují tajemství o sobě navzájem, o své minulosti a odhalují zdánlivé maličkosti, které propletly jejich životy. Scarlett Johansson byla za svůj výkon v roli Pursy v roce 2005 nominována na Zlatý glóbus. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (230)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Ďalší z nekonečného spectra pohodových filmov. Dve hodinky, krásne pomaly , nenudiaco plynú a nechávajú krásne vyznieť slová tak lačne a spontánne prenášané hrdinami tohoto príbehu. Každá s postáv je skvelo napísaná a každá je vám viac menej od začiatku sympatická. Ďalšia z pôsobivých úloh Johna Travoltu, ktorý tu predvádza bezchybné herectvo. Johanssonová ešte v úlohy naivnej dievčiny - takú ju mám neskutočne rád. Macht ako sympaťák ktorý sa vie hrať zo slovami. Jednoducho je to taký krásny ekvivalent ľudí, ktorých by som rád spoznal a rád sa s nimi porozprával napríklad o Hamingwayovi alebo T. S Elliotovi. Gabel je síce troška neskúsená a niektoré scény troška plynulosť deja spomaľujú, ale keď sa jej niečo podarí tak je to na stodesať percent. Nadmieru spokojný. ()

Khalesi 

všetky recenzie používateľa

..šťastie nahradzuje v živote to, čo mu chýba v dĺžke...aká pravda. Príbeh o ľuďoch, ktorí si vzájomne poskytli šancu. Ona im zmenila životy pretože ich potrebovala a milovala, ako svoju rodinu, ktorú nemala. Oni jej na oplátku dali možnosť študovať, rásť a vstúpiť do života o ktorom sa jej ani nesnívalo. Dvaja alkoholici bez cieľa a samotárske, protivné dievčisko, vytvorili láskyplnú rodinu a navzájom urobili šťastným jeden druhého. A srdce je osamelý lovec:) ()

Reklama

doinel 

všetky recenzie používateľa

Věty, dialogy, vše co se z nich dozvíme, co si při nich uvědomíme – o hrdinech filmu i sami o sobě, to vše dává tomuto snímku velikou hloubku. Každý má v sobě touhu někam patřit, každý má někde kořeny. Minulost neodstřihneš a budeš-li přítomnost prožívat pokud možno hlavně srdcem, tvůj život nikdy neztratí svůj skutečný smysl. Působivý film, který rozhodně nezapadne. Že umí Travolta skvěle zahrát gangstera nebo tanečníka vím, ale jako univerzitního učitele anglické literatury bych si ho předtím představit nedokázal. A zahrál to přímo excelentně. ()

murakamigirl 

všetky recenzie používateľa

Ak do manželstva, tak s niekým špeciálnym. Buď má viacero kont alebo viacero jácht alebo aspoň biele zuby .. a viacero kont a jácht. ;D Lovesong for Bobby Long je ešte niečo špeciálnejšie. Je to proste film, ktorý by som si vzala. Chcem s ním zaspávať, prebúdzať sa a spokojne zosenilnieť. A mimochodom, keby som vedela vyjadriť prečo táto lás-ka-vá snímka až tak, ťažko by sa nachádzala v tejto chrumkavo zážitkovej topke. ;-) NECH ŽIJE FILM ! Povedzte to po francúzsky! (a nepýtajte sa prečo) ;-) ()

Tomco 

všetky recenzie používateľa

nemam moc rad travoltu a scarlett mi nenormalne pripomina cmorika (vitaz slovenskej superstar), co mi dost nechutne u nej vadi, aj ked chuda za to vobec nemoze a je skutocne kvalitnou hereckou.. no a k veci. travolta ma bral vynikajuco, jeho rola mu pristane, sediny tiez a scarlett je vybornou nahravackou. tolko k hercom. pribeh. ten je velmi zaujimavy, pretoze plynie velmi plynule, nenarocne a mne to vyhovovalo..take triezve posuvanie okolnosti, to beriem. celkovo atmosfera v tomto filme predcila vsetko ostatne. velmi dobrych 80% ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (6)

  • John Travolta ve filmu zpívá úryvek z balady o Barbaře Allen, lidové písně pocházející pravděpodobně ze Skotska nebo Anglie. (skudiblik)
  • Na produkcii sa podieľala Melanie Johnssonová, Scarlettina mama. (tron)

Reklama

Reklama