Reklama

Reklama

Outlast

(relácia)
Trailer
Reality-TV / Súťažný / Dobrodružný
USA, 2023

Obsahy(1)

Šestnáct soutěžících bojuje v náročných podmínkách aljašské divočiny o šanci vyhrát velké peníze. Aby ale tihle vlci samotáři uspěli, musí umět táhnout za jeden provaz. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (52)

Olík 

všetky recenzie používateľa

Já vám vůbec nevím. Survive dobrodružná reality show, která se dá smotnout za jedno deštivé odpoledne i s přestávkou na svačinu. To je všechno v pořádku. Ale šlo o souboj člověk vs. divoká příroda, nebo o to čí kalkul bude ten nevykalkulovanější……o pádu morálních hodnot některých účastníků se nebudu ani vyjadřovat. Kombinace obého mi „voní“ po rybině. A co je nejdůležitější. Hlavně mi netvrďte, že to celé nebylo vedené pevnou rukou režisérovou….až moc věcí ukazuje na to, že ne všechno, co vidělo oko diváka byla vůle soutěžících. ()

lookin328 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem víc. Nejvíc mě bavily první dvě epizody, kdy se ještě pořad zaměřoval doopravdy na přežití a činnost s tím spojenou. S postupem času už to byla jen sociální hra a hádka za hádkou… a to už jsme viděli v xy reality shows. Tudíž se z Outlastu stalo přesně to, čím se původně chtěl odlišit. Jinak k výsledku bych řekl asi jen to, že tým který si stěžoval na to, že k nim měl být vesmír nakloněn nakonec karma dohnala a zvítězila poctivost a spravedlnost. Jestli to bylo nahrané? To je dost možné, ale pídit se po tom nebudu. ()

Reklama

elanius 

všetky recenzie používateľa

(mS3/2024) / Vcelku drsnota, ktorá sa vplyvom jednotlivcov premenila v polke na úplne inu show ako asi tvorcovia predpokladali. Prostredie Aljašky peckové, fakt škoda, že sa to zvrhlo, veľa divákov to asi úplne odradilo od pozerania. Viem, že má prísť aj druhá séria a určite sa chystám pozerať, niečo lákavé na tom kocepte je. (8/10) ()

Wancohoff 

všetky recenzie používateľa

Ocakaval som, ze partia ludi sa bude mat za ulohu v divocine dostat z bodu A do bodu B niekolko kilometrov celit nastraham divociny, lovit , a utaborit sa na noc aby rano mohli pokracovat v ceste... dostal som nakoniec len partiu ludi ktori kempuju na jednom mieste kradnu si veci medzi skupinami, a hadaju sa... zaujimava je len posledna cast..dost nezazivne a nudne...dopozeral som to len ako podmaz ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Čakal som niečo horšie, nakoniec som to v pohode dopozeral, aj keď projekt zaujímavými situáciami príliš nehýril. Najviac mi išli na nervy tie dve suky. Možno si niekto povie, že je to len hra a že treba robiť všetko pre výhru, aj prasačiny. Ale ja sa skôr prikláňam k jednému súťažiacemu, ktorý povedal, že táto hra neukázala v človeku nič nové. Iba poukázala na krivý charakter, ktorý už v tých ľuďoch skrátka bol a že sa tak chovajú aj v reálnom živote. Záver celkom fajn, aj keď to bolo rýchle. Strata času to ale nebola. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

Reklama