Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Ray Morgan přišel o všechno. Bankovní loupež, která se zvrhla, prolévání krve, při kterém policisté zastřelí syna obávaného zločince Vincenta Sloana. Ten pocítí zlost, kterou dosud nepoznal. Spolupracovníci Raye Morgana jeden po druhém umírají. Odešla i jeho drahá rodina. Teď je čas odplaty. Morgan se stane armádou jednoho muže. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (15)

johnsnow 

všetky recenzie používateľa

zaujímavý film. Už úvodná akčná 20 minútovka je fajn akurát človek trošku rozmýšľa ako vlastne začne príbeh a vznikne revenge. Tvorcovia sa s tým pohrali tak, že po akčnom začiatku sa tempo zvoľní a záverečných cca 30 minút je ten pravý akčný revenge mód. Všetko je správne B-čkové a je to proste B-čko jak vyšité, čo viac chcieť. ()

Juto 

všetky recenzie používateľa

Zo všetkých béčkových filmov, ktoré som v poslednej dobe sledoval, musel byť tento najpredvídateľnejší, no zároveň nekonzistentný, iracionálny, nepresný a úplne obyčajný, čo z neho robí čisto urážku inteligencie diváka. V skutočnosti som sa pristihol, že sa nahlas smejem v scénach, ktoré mali byť pravdepodobne veľmi dramatické. 1/10 ()

Reklama

matestlust 

všetky recenzie používateľa

Film, který je v České Republice rozšiřován převážně pod názvem Má je msta, pojednává o pomstě policisty, kterému zločinec zabije syna i manželku. Nemá co ztratit, proto se z něj stává neporazitelný bojovník. Jedná se o naprosto průměrné béčko s G. Danielsem, který v té době měl už své nejlepší kusy za sebou, ale jeho umění je stále koukatelný Takových filmů ve své době vzniklo nespočet. Nenadchne, ani neurazí. ()

Haymar odpad!

všetky recenzie používateľa

Pravdepodobne nejhorsi akcni film co sem kdy videl. O cem to vubec bylo?! Nejaky kecy o pomste a drsny G(h)ery... Hmm! Uzasni herci, vynikajici rezie, duchaplny pribeh, vybrouseny scenar... A predevsim technicky brilantne zvladnuty film. Herci na provazech... zvuk nesladeny s obrazem... vybuchy promitane na platne... bezna vymena (nechtenna) zbrani behem jedny akce... 6ti rannej revolver bezne vystrili 3x a vice munice bez nabiti... a to nemluvim o tom ze tam co chvili lezl do zaberu mikrofon... Budto to byl zamer, mozna naschval studiu, nebo musel bejt celej stab na drogach a totalne vozralej!... I Zdenda Troska s Vaskem Vydrou by natocili lepsi akcnak! ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Gary Daniels je ultimatni zabijak a tohle je ultimatni akcni film sice nic noveho pod sluncem jeden polda kterymu mafian vyvrazdi rodinu tak on se rozhodne na oplatku vyvrazdit rodinu dotycneho mafiana akce tu je od zacatku do konce nikdo se tu s nicim nemaze to je v poradku boze v tom aute jsou deti! seru na ne at chcipnou! ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama