Reklama

Reklama

Zrazená víra: Když nic není svaté

(seriál)
  • Južná Kórea Naneun Sinida: Sini Baesinhan Saramdeul (viac)
Trailer
Južná Kórea, 2023, 6 h 32 min (Minutáž: 39–71 min)

Réžia:

Seong-Hyeon Jo

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Slepá víra má svoje temné stránky. Děsivý dokumentární seriál podle skutečnosti o čtyřech Korejcích, kteří se sami prohlásili za proroky. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Keď prečítate Bibliu 2000-krát, zistíte, aká je to kokotina, zredukujete ju na čudné primitívne obrázky vrátane vagíny, a vyhlásite sa za Mesiáša. A znásilníte všetky nepríčetné Číňanky a Kórejky, ktoré sa samozrejme nechajú preťahovať v mene Pána. Obdivuhodné úchylácke ego: „Nevidíte Boha? Pozrite sa na mňa. Ja som Boh.“ využil ďalší z radu perverzných psychických cirkevníckych kriplov iba vďaka tomu, že sa retardované babenky nechali znásilniť týmto škaredým pošahaným krpáňom. Pritom všetky vraj mali vyše 170 cm. To ani jednej nedošlo, že mu môže dať pravý hák, ľavý hák, kopnúť ho do gulí, alebo jednoducho tresnúť do nosa? Priestor úchylákom dávajú jedine ľudia. Rovnako ako vo včerajších voľbách na Slovensku. Pomerne otravné, neustále sa opakujúce obrazy zmagorených ženských davov boli nudné. Ďalšie dva príbehy tiež nechutné. Napriek všetkým mukám nazvala by som to: dobrovoľných obetí, je až groteskné, aké bežné je nechať sa zlanáriť nejakým debilom, ktorý tliacha nezmysly. ()

jethrotull 

všetky recenzie používateľa

Neskutocne a neuveritelne,kolko je na svete tupych a dementnych ludi. A tie mlade vysokoskolacky to je tragedia. Po tomto dokumente mam dojem ze Korea je plna degenerovanych idiotov. Smutne. ()

Reklama

Minka_ 

všetky recenzie používateľa

Absolútne nepochopiteľné, ako mohli takto manipulovať také masy ľudí. Neuveriteľné :-O Konečne doku seriál, ktorý nenaťahujú, ako gumu v trencloch. No trošku naťahujú, ale dá sa to vydržať. Nie je to tak moc, ako u iných doku seriálov od Netflixu. Jedná sa o 4 rôzne príbehy.  Spoiler: Príbeh The Baby Garden. Za utýranie toho malého chlapca k smrti a takým brutálnym spôsobom, som pani božskej Kim Ki-soon fakt celý čas želala slučku. Nuž nestalo sa. Tá mrcha z toho vyviazla najlepšie zo všetkých. Z konca príbehu mi bolo naozaj nevoľno. Musela som si dať pauzu. Tí ľudia boli úplne zbavení akýchkoľvek citov, empatie. Žiadne prejavy ľútosti. Keď o smrti chlapca rozprávala jeho mama, tak s kľudom inžiniera. Až na záver upustila pár sĺz. Hrôza naozaj. ()

Reklama

Reklama