Reklama

Reklama

Temné okná

Trailer 1

Obsahy(1)

Skupine priateľov, Tilly, Monike, Peterovi a Alison, sa prihodí autonehoda a Alison na následky zranení zomrie. Jej strýko konfrontuje Alisoniných priateľov a obviní ich z jej smrti. Skupina odíde na vidiecku chatu, aby mohla sama v tichosti smútiť. Izolovaná chata spočiatku ponúka pokoj a ticho, ale čoskoro sa začnú odohrávať nevysvetliteľné udalosti a mladí ľudia začnú počuť zvukové nahrávky nehody, ktoré odhaľujú temné tajomstvo. Keď sa objaví maskovaná osoba a začne tínedžerov terorizovať, v stávke sú už ich životy. (Vertigo Distribution)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (21)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Windowsy už nie sú to, čo bývali, ale z druhej strany lepšie dark windows než pedofília na dark webe. Film neprináša prekvapenie a niekto sa ho možno ani nedočká, pretože vyše polovicu deja sa tam nič nedeje. Až v poslednej tretine to má istý rozbeh a tým pádom stačilo natočiť krátkometrák. Všetky ženy tam strašne fakujú, ale žiaľ len verbálne, takže aj tu pre mnohých bude sklamanie. ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Většinu 80minutové stopáže se ve filmu nic převratnýho a zásadního neděje. O nějaký hororový atmosféře a napětí si divák může nechat jen zdát. Trocha vzruchu přichází až se závěrečnými minutami ale o nějaké dechberoucí akci či krvavým finále však nemůže být ani řeč. Zápletka filmu je neoriginální a hlavně průhledná. To proč se vše děje a kdo vše dělá musí být snad každýmu jasný hned od začátku. Slabší 2hvězdy ()

Reklama

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

"Hm, tak to asi bohužel nebude lobotomizovaná teenagerská vyvražďovačka, můj oblíbený žánr", docvaklo mi už brzy po začátku. Ale co, nepohrdnu ani béčkovým psychothrillerem. Jenže. Když po čase divák zjistí, jak se věci mají, respektive měly, je trochu nakvašený, protože nejenže se jisté dvě postavy v tu ránu jeví ještě většími hovady, než jakými se svým chováním jevily doposud, ale postava třetí se stává úplným ultrahovadem, když kvůli takovým dvěma retardům na sebe... Ale to už bych moc spoileroval. Takže obecně: Killer je nepřekvapivý (až banální), ale v závěru slušně zaperlí. Nejenom perlíkem. A poslední zlomek vteřiny posledního záběru mi dal doufat, že ten otevřený konec není tak úplně otevřený (myslím, že si je vzala). Nejlepší scény filmu: jakási Annie Hamilton v tričku bez podprdy. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Slabší home invasion, ktorý držia nad vodou celkom schopní herci a aspoň nejaké pritvrdenie v závere. Problém je ale v tom, že sa celú prvú hodinu vôbec nič nedeje a motivácia tajomného, maskovaného vraha je vopred jasná. Celkovo film nemá čím prekvapiť, takže netuším, čím si zaslúžil kinoprojekciu, keď sa omnoho lepšie horory do kín nedostali. Pozrieť sa to dá, vyložene som netrpel, no je to zbytočnosť. ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

4 mladí (3 holky 1 chlap)  jeli někam autem měli nehodu a jedna holka zemřela. Pak šli po jejím pohřbu na rozloučení kde strýc mrtvé řekl té co řídila , že je škoda , že neumřela místo ní.  Ona byla z toho špatná a ta zbývající holka jí řekla, že její rodiče mají barák co nevyužívají, že si tam zajdou a pokusí se přijít na jiné myšlenky tak tam jdou a tam narazí na někoho kdo po nich jde.  Bohužel je to nudné takových 60 minut se nic neděje jen pořád posloucháme dokola nahrávku z té nehody. Pak zjistíme kdo to byl (nečekaně)  a on  zabije 2 ze 3 a máme konec. ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama