Reklama

Reklama

The Channel

Trailer 1

Obsahy(1)

Po neúspešnej bankovej lúpeži musí zúfalý zločinec, jeho ťažko zvládnuteľný brat a ich gang zložený z bývalých mariňákov utiecť z New Orleans a dostať sa čo najďalej od agenta FBI, ktorý ich prenasleduje. (Arsenal83)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (20)

borec999 

všetky recenzie používateľa

Po dlhšej dobe som videl béčko, ktoré bolo okrem evidentnej snahy tvorcov podporené aj troškou talentu za kamerou, ktorý vidno v (komentároch často spomínaných) kvalitných prestrelkách, ktoré sú vrcholom a ozdobou filmu. Príbeh je síce kopírka už viacero videných akčňákov, herci sa tu striedajú lepší i horší, ale t hlavné: akcia je na pomery béčkovej ligy fakt nadštandardná a je jej slušná porcia. Objektívne by to mali byť 3*, ale 1* subjektívne prihodím, pretože keď si pozriem aké akčné béčka sa dnes natáčajú (napr. taký Willis,Lundgren,Trejo a veľa iných), tak je to neporovnateľne lepšie. 65% ()

alchac 

všetky recenzie používateľa

Krom toho mírně přehnaného začátku (resp. zejména začátku), který mi nemohl neevokovat nevyčerpatelného kulometčíka Toppera Harleye (akorát, že tady by Čárlí skončil zasypaný nábojnicemi ne po pás, ale minimálně po uši), jde o velmi solidní klasicky staroškolské akční béčko se všemi typickými neduhy ale i duhy, takže ve výsledku výrazněji převažuje spokojenost, neb jsem dostal naservírováno přesně to, co jsem si objednal. ()

Reklama

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

No moje ocakavania boli vacsie,ale bohuzial sa tak nestalo,este zo zaciatku ma to aj celkom bavilo,ale postupom casu to slo dole vodou,samozrejme policajti su ti neschopni a netrafia pomaly ani z blizka,zatial co dvaja pri*ebani bratia roz*ebu vsetko,co sa pohne,a ked ich ma moznost niekto zabit,tak s nimi radsej keca o ko*otinach a ho*no z toho a uz vobec sa mi nepacil ten romanticky koniec,ktory ma vytocil a na*ral...:⁠-⁠) ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

Tady je problém vybrat někoho, a něco, co by člověku utkvělo v paměti. A hlavně něco, co vás bude u filmu držet. Tady toho moc není. Ani co se týče postav, tak ani v ději. Kaufman svoji béčkovou produkci zaonačil na vyšší úrovni jen jednou. Hříšníci a svatí. Tam se mu to povedlo jak hlavní postavou poldy, tak i poutavým dějem. Jinak je to bídá velká. Odkoukáno s přemáháním. 30%. ()

Mamlas odpad!

všetky recenzie používateľa

Skupinka šašků nejdříve vystřílí asi 10000 nábojů na 20metrovém parkovišti. Skoro nikdo se netrefí. Pak se ti toporní tvrďáci buď někde v úkrytu fuckují nebo někam jdou a zastřelí všechno, co se pohne. No, úplně debilní film. S palcem furt na ovladači jsem se dopřeskakoval do konce, ale tak tak. Hrozná žumpa. ⬇️ 5% ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama