Reklama

Reklama

Smrtonosný výlet

  • Česko Cabin Fever (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pětice vysokoškoláků se o svých posledních prázdninách vydá do opuštěného srubu v lesích. Poté, co potkají pár vyšinutých vesničanů, zjistí, že s místem plánovaných mejdanů není něco v pořádku. Pálí je pokožka, dělají se jim puchýře. Jednoho po druhém napadá masožravý virus. (Magic Box)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (318)

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Angelo Badalamenti a Nathan Barr: 1. 'Squirrels' [0:12] ,2. Shitstorm - Your Mom [3:35] ,3. 'Lit Him On Fire' [0:09] ,4. Wastin' Time - Scrappy Hamilton [3:28] ,5. 'Party Man' [0:15] ,6. Walkin', Workin', Lovin', Laughin' - The Turtlenecks [3:36] ,7. Main Title/Infectious Dog [3:42] ,8. Dennis Bites [1:58] ,9. Lemonade [0:59] ,10. The Nougat? [0:26] ,11. Paul and Karen/Good Kisser [1:28] ,12. Burn the Hermit [2:27] ,13. What To Do [2:49] ,14. Karen Sips/The Hog Lady [3:35] ,15. Deputy Winston [4:05] ,16. Red Love/Virus Check [4:24] ,17. Karen Falls Apart [3:47] ,18. Marcy & Paul Screw [1:49] ,19. Pancakes/Runnin' from Rednecks [2:28] ,20. The Reservoir/Leg Shaving [5:25] ,21. Die, Redneck Die [2:34] ,22. Grim's Cave [2:21] ,23. Party Crasher [1:13] ,24. The Party Ain't Over [1:27] ,25. Jeff Makes It [4:09] ,26. Comin' to a Town Near You [0:59] ,27. 'I Made It' [0:47] ,28. Swing Low - Happy Wednesday [4:33] ,29. 'Faced' [0:14] ,30. 'Hermit's Lair' [1:52] ,31. Hunting with Bert [1:55] ,32. Red Love (Extended) [3:35], ()

fcreading 

všetky recenzie používateľa

"Ak pôjdete do lesa, budťe velmi opatrný." Aj takýto dopad môžu mať slová resp. varovania, ktoré ale neposlúchli partia vysokoškolákov, ktorý sa rozhodli stráviť prázdniny na chate. Nikto ale netuší čo sa tu začne odohrávať, čo za nákaza na nich čaká ktorú keď raz dostanete, začne sa vám rozpadať koža a začnete mať suchý kašel po ktorom budete zvracať. Je zaujímave že po takom dlhom čase som si znovu pustil Cabin Fever, a bol som náramne prekvapený, napätie sa vôbec nestratilo, humor taktiež, hudba ostala tá istá jediné čo sa zmenilo bola atmosféra, ktorá už nedosahovala tolko, kolko som pociťoval po prvom pozretí. Ale napriek tomu sa tu dajú nájsť zaujímavé scénky pri ktorých som sa smial, zvlášť pritej kde chlapec ktorý má tetanus vyskočí a spraví kung-fu a zahryzne sa do ruky nakazenému chlapíkovy, alebo ešte zimomriavková scénka kde si žena depiluje nohy a začne sa jej pomaly rozpadať koža. Občas sa miestami zasmejete, čo je normálne, trochu dobrého humoru nezaškodí, ale musím jednu hviezdičku ubrať, pretože už to nejako strácalo grády 80 percent. ()

Reklama

PetrPan 

všetky recenzie používateľa

Naprosto nezvládnutý pokus o horor, nulová atmosféra, debilní herci, trapný scénář s hromadou nelogičností, vyslovených nesmyslů a příšerných dialogů. Kopíruje snad všechny hororové majstrštyky počínaje Evil Dead a konče Záhadou Blairwitch, ovšem bez jakéhokoliv umu či nápadu. Pár kýblů červené barvy rozhodně nedokáže poděsit a bohužel film nefunguje ani jako hororová parodie ()

Hellblazer 

všetky recenzie používateľa

Vynikajúci horor, pri ktorom je vidieť že Eli Roth má horory naozaj rád a vykráda ich jeden za druhým ( jasná inšpirácia Evil Dead, The Texas Chainsaw Massacre, The Blair Witch Project... ) ale čo je dôležité, robí to s citom. Film ktorý vás v jednej minúte rozosmeje a hneď na to zhnusí ( je tu pár naozaj nechutných scén ako napríklad nepríjemná depilácia nôh ), prípadne oboje naraz. Pripomína ako môže byť horor hlúpy, nechutný a zároveň tak nádherný. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Eli Roth vie presne čo točí. Pekné (a nadržané) dievčatá+pár (naozaj nechutných) brutalít vytvára guláš všetkého od EVIL DEAD po TEXASKÝ MASAKER. Originálných je tu síce len pár vtipných scén, ale aj tak to stojí zato. Chýba tomu atmosféra PACHU KRVI či TCM, ale film dobre zapadne do tejto novej vlny vyvražďovačiek. Všetko čo v dobrom béčku má byť, tu je... ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (20)

  • Joey Kern byl během natáčení vezen čtyřikrát do nemocnice. To kvůli čtyřem různým poraněním oka. (Chatterer)
  • Make-up narušené kůže byl inspirován skutečnou, blíže však nespecifikovanou nemocí, kterou v průběhu natáčení dostal zvukař John Neff. (gjjm)
  • Během silniční kontroly nalezla policie u jednoho člena štábu figurínu zohaveného těla. Policisté ho považovali za sériového vraha a mířili na něj zbraněmi, dokud je nepřesvědčil, že jde jen o maketu. (SHI-SHA)

Súvisiace novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (viac)

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (viac)

Reklama

Reklama