Reklama

Reklama

Apaches

  • angličtina Apaches: Gang of Paris
Trailer 2

Paríž, koniec 19. storočia. Mladá pouličná zlodejka Billie (Alice Isaaz) je uväznená na pätnásť rokov po tom, čo bola neprávom obvinená zo smrti jej brata Ficelleho (Malik Frikah), ktorého zabil zločinecký gang. Po prepustení z väzenia sa rozhodne infiltrovať do tejto skupiny zvanej „Apache“, aby dosiahla svoju pomstu a porátala sa hlavne s jej vodcom Jésusom (Niels Schneider). (Arsenal83)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (7)

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Ako sľubne to začalo, tak žebrácky to skončilo. Dej stále o tom istom, bez výraznejšej gradácie, vývoj postáv zaseknutý v bode mrazu a hlavne s absentujúcim vysvetlením ich často kokotského wtf chovania, kamera a hudba obstojná, hlavne jedna scéna, ktorá príde po hodine a piatich minútach sa mi veľmi páčila svojim prevedením, ale to je moc málo na celý film. Koniec navyše strašne uponáhľaný. ()

Reklama

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Úvod slibuje cool divočinu, ale brzy pochopíme, že dostaneme pouze vizuálně divokou nudu, která pod videoklipovým zevnějškem, nemá vůbec nic. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Béčkové gangy Paríža so svojou surovosťou a nádychom Tarantina. Krutejšie než Apači sami, no tentokrát na skalpy nedôjde. Ale častokrát to pôsobí ako nepodarený remake kvalitnejších filmov so scenárom uhádnuteľným po troch minútach a spomalenými zábermi, ktoré sa do filmu hodili ako pás cudnosti milenkám Borisa Kollára. ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama