Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nepolapiteľný masový vrah terorizuje svojimi rituálnymi vraždami rodiny v Los Angeles. Počet jeho obetí rastie a je iba jediný muž, ktorý je schopný odhaliť vrahovu totožnosť - málovravný a tajuplný detektív Jack Cole (Steven Seagal). Policajné oddelenie v L.A. ho dá dokopy so skúseným vyšetrovateľom Jimom Campbellom (Keenen Ivory Wayans) a táto dvojica - nie príliš nadšená zo vzájomnej spolupráce - sa vydáva do ulíc. Čoskoro dôjde k ďalšej vražde, ktorej obeťami sa stali Coleova bývalá žena a jej nový manžel. Všetky stopy pritom ukazujú práve na Colea. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (257)

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Veľmi zaujímavý Seagal. Klišoidnosť jeho filmov tu dohnal do dokonalosti. Oblieka sa ako buzna aby pôsobil spirituálne. Šepká ako v kostole. Vymláti jeden podnik. Je budhista. Nakopáva zadky, ale strih už začína kaziť (alebo zachraňovať?) jeho bojové umenie. Wayane hrá tradičnú úlohu "typického černovchsa parťáka" a vedie si obstojne avšak nie oslnivo. Steven tu hláškuje ako o život a dokonca nás obdarí aj neuveriteľným úsmevom (nad vlastným vtipom). Dal by som aj 4 hviezdičky, ale keď sa nehláškovalo alebo sa nenakopávali zadky doliehala na mňa občas nuda. 65-70% ()

Drnqonovic 

všetky recenzie používateľa

Poslední klasický Seagal, který je dobrý. Jasně, už se nám tu hlavní hrdina poněkud zakulacuje, ale pořád ještě svižně sází jednu za druhou. K tomu dostane k ruce jednoho z Wayansů, takže o zábavu je celkem postaráno. Tohle všechno vyvažuje poněkud podivně sestříhanou akci, ze které zmizel zvuk a takového nemastného neslaného zabijáka, který toho ve výsledku moc nepředvede a i Steven z něj má spíš srandu. Tedy měl by, pokud by mu nezabil exmanželku, že. Co přijde po Glimmer Manovi už je spíš k pláči. Menší role Briana Coxe potěší. ()

Reklama

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Posledný film v ktorom sa Seagalovi ešte chcelo chodiť, behať rozprávať, kopať a dokonca aj náznakovo hrať. Takisto posledný film v ktorom jeho hmotnosť nepresiahla hmotnosť priemerného dospelého hrocha. Akčné béčko so všetkými ingredienciami, miestami podarenými hláškami..skrátka na Seagala "výnimočne pozerateľné":) ()

OG_Swifty 

všetky recenzie používateľa

Jeden z mnoha filmů Stevena Seagala, který jako policista brání zákon a především pak sám sebe po (překvapivě) křivém usvědčení. Tajemno, gangy, rituály a Stevenovi parádičky kazí pouze jedna věc a to nepochopitelné "odzvučení" akčních scén. Pro mě osobně obrovské zklamání a mínus pro jinak skvělý film. ()

Slartibarkfast 

všetky recenzie používateľa

Přesně v tomhle filmu je patrný zlom, kdy se Štefan stal svou vlastní parodií. Už definitivně. Jak začal žít život svých filmových postav a od tohoto momentu jsou vlastně všechny stejné (dřív se jen hodně podobaly). Nedostižný mstitel s předem nedefinovaným citem pro víru, jemuž se stane příkoří a on pohřbí hromadu lidí, než si to vyřídí s tím největším zlosynem. Pak ten hromadný hrob vysype nehašeným vápnem a směle odkráčí do zapadajícího slunce bez jediného šrámu. Snad jen na duši přibyl jeden. Kostýmy se, stejně jako scénář, film od filmu skoro nemění. K dobru lze připsat jen svižnější pojetí akčních scén, které se později v dalších snímcích mění spíš v grotesku, jak nám stárnoucí hrdina pomalu kyne. Velmi slabé, ale není to ještě úplné dno. 40% ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (10)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)
  • Postava Briana Coxa bola v skutočnosti určená pre Tommy Lee Jonesa. Ten to ale nemohol vziať, kvôli práci na inom projekte. (Seag)

Reklama

Reklama