Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nepolapiteľný masový vrah terorizuje svojimi rituálnymi vraždami rodiny v Los Angeles. Počet jeho obetí rastie a je iba jediný muž, ktorý je schopný odhaliť vrahovu totožnosť - málovravný a tajuplný detektív Jack Cole (Steven Seagal). Policajné oddelenie v L.A. ho dá dokopy so skúseným vyšetrovateľom Jimom Campbellom (Keenen Ivory Wayans) a táto dvojica - nie príliš nadšená zo vzájomnej spolupráce - sa vydáva do ulíc. Čoskoro dôjde k ďalšej vražde, ktorej obeťami sa stali Coleova bývalá žena a jej nový manžel. Všetky stopy pritom ukazujú práve na Colea. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (257)

Djoker 

všetky recenzie používateľa

Možná je to opravdu nejlepší Seagalův kousek, ale znamená to vůbec něco? Jeho filmy prostě nejsou pro každého. Steven tady začal slušně hláškovat a společně se svým kolegou vytvořili zábavnou dvojici policistů. Bohužel si neodpustil několik sci-fi soubojů, které umí jen on. Glimmer Man tedy určil maximální hodnocení, které jsem schopen udělit Seagalovým filmům. ()

PetrPan2 

všetky recenzie používateľa

Pravděpodobně poslední dobrý film se Steven Seagalem, který se naposledy ještě zmátořil po propadáku Aljaška v plamenech, aby už poté nadále točil jen samé shity... film byl i na Seagala docela vtipný o což se hlavně staral Keenen Ivory Wayans, docela dobrá hudba (ehm, tušim, že ji napsal Michael Kamen), ale film jinak zradil špatný zvuk... zvlaště u Seagolových bitek působil dost nepřirozeně... ()

Reklama

Figu 

všetky recenzie používateľa

"Ty Jacku? Pár dní s tebou nebudu mluvit! A proč ne? Protože, od tý doby co děláme spolu, jsem byl zmlácenej, popálenej, střelenej, vyhozenej z okna a všechen můj majetek shořel na popel. Jsem bezdomovec! Co se známe, nepotkalo mě nic dobrýho! No ale poznal jsi účinek jeleního penisu a to stačí... NEVOLEJ MI, NENECHÁVEJ VZKAZY, NEFAXUJ MI, JAK UVIDÍM NA SVÝM OKNĚ PTÁKA SE ZPRÁVOU NA NOZE, SHODÍM HO DOLŮ! A NEPOSÍLEJ MI KYTKY!" Ano, Glimmer Man je posledním excelentním filmem Steveho Seagala, kterej je opravdu jeden z jeho nej klenotů a hlavně, kterej stojí za to!!! 90% ()

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Veľmi zaujímavý Seagal. Klišoidnosť jeho filmov tu dohnal do dokonalosti. Oblieka sa ako buzna aby pôsobil spirituálne. Šepká ako v kostole. Vymláti jeden podnik. Je budhista. Nakopáva zadky, ale strih už začína kaziť (alebo zachraňovať?) jeho bojové umenie. Wayane hrá tradičnú úlohu "typického černovchsa parťáka" a vedie si obstojne avšak nie oslnivo. Steven tu hláškuje ako o život a dokonca nás obdarí aj neuveriteľným úsmevom (nad vlastným vtipom). Dal by som aj 4 hviezdičky, ale keď sa nehláškovalo alebo sa nenakopávali zadky doliehala na mňa občas nuda. 65-70% ()

ConanVJ 

všetky recenzie používateľa

Parádní akční filmek který je podle mě jeden z nejlepších S. Seagala. Jsou zde pěkné Seagalovi likvidace padouchů za doprovodu parádních hlášek, kterých je zde opravdu hodně. Příběh je jednoduchej, ale nenudí. Seagalův filmový parťák zde působí asi jako Willisův parťák v posledním skautovi, což je taky dobře. Prostě na filmu nevidím nic, proč bych mu měl dát menží hodnocení než 100% :) ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (10)

  • Postava Briana Coxa bola v skutočnosti určená pre Tommy Lee Jonesa. Ten to ale nemohol vziať, kvôli práci na inom projekte. (Seag)
  • Pôvodne mal byť film omnoho väčšieho rozsahu po vzore filmu Posledný skaut (1991). Keď sa situácia zmenila, mnoho plánovaných scén sa nenatočilo pre ušetrenie rozpočtu, napr. výbuch lode jedného z protagonistov, či viac explozívnejšia finálna scéna z múzea. (Real Tom Hardy)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené