Reklama

Reklama

I ty jednou potkáš svého prince

(TV film)
  • Austrália A Royal in Paradise (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Olivia (Rhiannon Fish) plánuje s priateľom spoločnú dovolenku, keď ten sa s ňou rozchádza, aby obaja mali dostatok priestoru. Navyše píše svoju ďalšiu knihu, na ktorú si však už trikrát predĺžila termín a na jej dopísanie má už len desať dní. V nádeji, že získa nejakú inšpiráciu, podnikne Olivia s kamarátkou tropickú dovolenku, kde stretne princa Alexandra (Mitchell Bourke), ktorý potrebuje trochu odstup od svojej povinnosti - oženiť sa v rámci svojho spoločenského stavu. Alexander je vášnivým čitateľom Olíviiných románov, tá však vôbec netuší, kým Alexander v skutočnosti je... (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (9)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Odrastenú Popelku s charizmou matky po troch deťoch kráľovská matka samozrejme nechce, ale princ si k nej cestu nájde. Film presne pre tých, ktorí toto očakávajú. Pár pekných tvári, pekné prostredie, hlúpučký scenár smerujúci len k tomu jednému šťastnému koncu. Bez progresívnych prvkov, takže princ v klasickom štýle, bez lodičiek a kabelky. ()

Kritik. 

všetky recenzie používateľa

Príbehovo ide o ďalšiu romantickú jednohubku, akých je mnoho, tentokrát však v nádhernom prostredí. Humor i dialógy výnimočne fungujú. Výborná hudba, skvelá kamera i strih. Happyend a predvídateľnosť poteší väčšinu z divákov :) ()

Reklama

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Prvoplánové, ale v peknom prostredí. Keby som nevedel že protinožci, povedal by som že kanada. Čajky ale boli pekne, biele a ceckaté. 1 z 5 ()

Trixinka 

všetky recenzie používateľa

Potěšilo to moji romantickou dušičku po vánočních svátcích, takže účel to splnilo. Ovšem nezaujatě musím uznat, že originalita se nekoná, řada prvků je okopírovaná ze starších filmů s obdobnou tematikou. V průměrném hodnocení drží tento film pouze nádherné prostředí, ve kterém se odehrává podstatná část filmu a pro mě sympatický hlavní hrdina. Hlavní hrdinka mě typově neseděla, působila poměrně staře (pardon) k mladě vypadajícímu protějšku. ()

Zaujímavosti (1)

  • Film bol natočený za 12 dní v Brisbane a okolí (Queensland, Austrália). (Arsenal83)

Reklama

Reklama