Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantik Cuba Gooding Jr. stále hľadá skutočnú lásku a preto prijme pozvanie priateľa na zábavnú plavbu po Karibiku, kde už naňho istotne čakajú desiatky krásnych žien. Omylom sa však ocitnú na výletnej lodi gayov... Našťastie, na palubu pribudne švédsky bikini tím krásnych mladých žien, ktoré práve neďaleko stroskotali! (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (388)

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Podle mě docela hodně povedená komedie a lví podíl na tom mají herci. Cuba Gooding je hustej, Roselyn Sanchez a Vivica A. Fox jsou kundózní (stejně jako těch 20 Švédek) a Roger Moore je megafamózní, divím se že roli přijal, ale je fakt vtipný. Cameo Willa Ferrella je už jen taková třešnička na dortu. Některý jokey jsou sice trapný, ale spíš jsem se bavil a rozhodně nenudil. ()

Jordan odpad!

všetky recenzie používateľa

jeden z najhorších filmov, aké som kedy videl a pri ktorom som celý čas nechápal, o čom autorom išlo. cuba gooding jr. podľa mňa vzal túto rolu len kvôli herečke hrajúcej gabrielu, tá by stála za hriech, inak si jeho účinkovanie v tejto kravine neviem vysvetliť - veď aj podľa freuda libido ovláda všetky naše konania ()

Reklama

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Pokud je tu komedie ještě pořád od toho, aby co nejvíc lidí pobavila a ne co nejmíň urazila, pak nechápu, v čem je problém...? Smál jsem se teploušům, protože byli vtipní, ne teplí, a stokrát raději bych šel na kafe právě s nima, než se zdejší armádou odpadních bojovníků. No a pak je tu ještě taková maličkost, že ta loď byla napěchovaná kráskami v napěchovaných bikinkách, kvůli kterým bych vzal i práci na pozici kormidla. ()

Genero 

všetky recenzie používateľa

Božínku, to byl ale hloupý, odporný a plytký film. Fuj, fuj. Jednou jsem si s Diegem udělal hezký výlet na pramičce na Máchově jezeře. Při každičkém záběru Diegovy svaly na mohutných pažích hrály serenády na oslavu jeho mužství, zapadající slunce se odráželo od jeho vypracovaného naolejovaného těla a já hrál na loutnu a pěl nejkrásnějším slavičím hlasem. Večer jsme si pak rožnili na ohýnku žužu a já se báječně bavil Diegovým moudrým intelektuálním humorem. Takhle mají vypadat vyjížďky na vodu s přáteli a ne jako tahle nejapnost, které se může zasmát snad jenom nějaký omezený homofobní heterák bez kapky nadhledu. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Viacnásobne videné a nemôžem inak, bolo to skutočne vtipné. S nadsázkou na homosexuálov, tak aby sa im neublížilo, ale zároveň ani aby neboli nejako umelo propagovaní. Cuba je ozaj výborný. Fekálny a presexualizovaný humor ja nemám rád, ale toto patrí do iného typu komédie. Proste bláznivé pobavenie s nádychom romantiky a uznajte sami, Roselyn Sanchez bola výborná voľba. Toto podhodnotenie je nespravodlivé. ()

Galéria (67)

Zaujímavosti (6)

  • Will Ferrell a Artie Lange se měli v jedné scéně políbit, ale Lange to odmítl. (HappySmile)
  • Konstruktér Charles Breen postavil v Kolíně nad Rýnem na zvukovém jevišti všechny soukromé kajuty, chodby a most, které se jakože nacházely na výletní lodi. (HappySmile)
  • V závěrečné scéně se má Jerry (Cuba Gooding Jr.) tandemovým seskokem dostat na loď, na které se plaví Gabriella (Roselyn Sanchez). Jerry je vystrašený, bojí se výšek. Jeho tandemový parťák Lloyde (Roger Moore) jej ujišťuje, že se nemá čeho bát, protože on32 let pracoval ve službách Jejího veličenstva. Představitel Lloyda, Roger Moore, si zahrál v mnoha bondovkách coby agent 007 ve službách anglické královny, na což odkazuje jeho replika. (Lenniah)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené