Reklama

Reklama

Kráter

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Kráter je dobrodružný príbeh mladého Caleba Channinga, ktorý vyrastal v mesačnej banskej kolónii a po smrti svojho otca sa má presťahovať na idylickú, no vzdialenú planétu. Ešte predtým však splní jeho posledné želanie a spolu s troma najlepšími priateľmi, Dylanom, Borneym a Marcusom, ako aj s Addison, ktorá práve prišla zo Zeme, ukradnú rover a vydajú sa na svoje posledné dobrodružstvo - preskúmať tajomný kráter. (Disney+)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (29)

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Úplně bezproblémová Disneyho sci-fi podívaná pro děti/teenagery, která si sice například s fyzikálními zákony hlavu příliš neláme, ale o ně tady nejde. Jde o dobrodružství party sympatických mladých lidí, kteří mají společného víc než se může na první pohled zdát, je to fajn a před nějakými dvaceti lety bych z toho byl nadšený. Hlava mi ovšem nebere zdejší uživatele, kteří i na takovém filmu kritizují obsazení, rasovou (ne)vyváženost atd. - probuďte se, proboha, jste trapní a už mi vás ani není líto. ()

BMW12 

všetky recenzie používateľa

Námět je zajímavý, v pohodě byli i herci a prostředí, jen mi ve filmu chybělo větší napětí, jelikož se tam nic extra nedělo. Nejvíce mě zarazila scéna, kdy byli v nedokončené budově (základně) a všechno tam začali ničit, to absolutně nedávalo smysl, proč tak hezký dům ničí, to je špatný příklad pro děti. ()

Reklama

Marze 

všetky recenzie používateľa

Nahled jak muze spolecnost fungovat v budoucnosti. Je to vice vzrusujici, zabavne a nostalgicky emocionalni nez prumerny rodinny film. V deviti letech by se mi to libilo. Tvurci vymysleli svet divu pod povrchem mesice. Ceka se na to pres hodinu. Film nese take hlubsi temata pro dospele o pracovni sile ci environmentalni otazky. V soucasne Americe pry jeji symbol bilou blondynku uz na ulici nepotkate. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Vizuálne celkom solídne zvládnutý film, herecky a koncepčne je to typická Disney+ movie. Sci-fi, kde potenciál vytvoreného prostredia nie je dostatočne využitá a aj ten scenár (čo a ako stalo, ako sme sa dostali, kde sme, ako vznikla planéta Omega, apod.) má svoje diery. P.S.: Z pohľadu posledného filmu K. P. Alvareza sa jedná o pomerne zaujímavú zmenu. Osobné hodnotenie: 67% (**) ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Krásne rasovo vyvážená budúcnosť v roku 2257, len tie triky sú skoro ako z osemdesiatok a správanie postáv ako súčasní frackovia, takže veľký vývoj do budúcna teda nevidím, ak takto má nejako vyzerať. Žiaľ, film neprekročil svoj tieň a hoci hrá všetkými farbami pleti, od tmavej až po najtmavšiu, zabudol že treba indoktrinovať deti aj LGBT propagandou, tu Disney zradil svoje ideály. Marx by nebol spokojný. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (3)

  • Na Disney+ vydržal film len jeden mesiac, potom bol stiahnutý pre mizerné čísla. (Arsenal83)
  • Natáčanie začalo 21. júna 2021 v Celtic Studios v Baton Rouge, Louisiana. Natáčanie prebiehalo aj v Los Angeles a trvalo do 20. augusta 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama