Reklama

Reklama

Špiónky

(seriál)
  • Česko Špionky (viac)
Francúzsko / Kanada / USA, (2001–2013), 57 h 12 min (Minutáž: 22 min)

Hrajú:

Claire Guyot, Fily Keita, Céline Mauge, Jean-Claude Donda, Jess Harnell, Jennifer Hale, Kathy Ireland, David Sparrow, Jim Ward, Jason Deline, Nick Jameson (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(156)

Obsahy(1)

Sú mladé a krásne. Puberťáčky Sam, Alex a Clever žijú celkom obyčajný život. Chodia do školy, rady nakupujú a zabávajú sa. Avšak všetko sa zmení, keď si ich jedného dňa privolá do tajnej miestnosti neznámy muž a vycvičí z nich špičkové špiónky so špičkovým vybavením. Odteraz je ich hlavnou úlohou chrániť ľudstvo pred zločincami a bojovať proti zlu v tých najťažších situáciách. Ako sa vysporiadajú s touto ťarchou? (Georgei)

(viac)

Recenzie (97)

Toyotomi odpad!

všetky recenzie používateľa

-VAROVÁNÍ, NÁSLEDUJÍCÍ PŘÍSPĚVEK OBSAHUJE VULGÁRNÍ VÝRAZY- Tento zasraný a zkurvený rádobypořad, který kopíruje anime tak moc, až je mi s toho špatně, se neustále sere mládaži do hlavy, protože tato mládež je tak blbá že sleduje Jetix. Tu zmrdskou stanici, která cizojazičné filmy a seriály umí dokonale zprznit. Mamrdi, kteří tenhle spíčiseriál vymysleli, musí mít mozek v prdeli a v hlavě nasráno, protože není možné, aby tuto píčovinu vymyslel člověk který má všech pět hoven pohromadě. Berry, ty skurvysyne!___Fuj! Tohle jsem potřeboval ze sebe dostat! ()

Krissty 

všetky recenzie používateľa

Já ty holky zbožňuju! Jako malá jsem hltala všechny díly a tohle jsou pro mě prostě hrdinky takové, jaké mají být.. Každá jiná, jedna sportovní typ, druhá šprtka, třetí barbie.. A přece jsou všechny stejně úžasné :) Úkol je pokaždý jiný a originální a vždycky jsem jim strašně záviděla to vybavení v čele s lítacími batůžky! Mimochodem, já byla vždycky Sam :P :)) ()

Reklama

croxika 

všetky recenzie používateľa

Bola by som sama k sebe veľmi pokrytecká, keby som už len z mojich osobných sentimentálnych dôvodov nedala plný počet. O tomto bola časť môjho detstva. Čakanie na tú správnu hodinu, kedy dávali na Jetixe (:D) dve časti, ktoré som nemala problém pozrieť, aj keď som ich už predtým videla. A treba uznať, istú myšlienku to má, vďaka ktorej sa to odlišuje od ostatných animovaných filmov. A je to veľmi pekný animovaný seriál pre mladé baby- hravý, vtipný, akčný, dievčenský, zaujímavý :) Škoda, že už nemám 10 :D Samozrejme, 5* dávam hlavne z osobných pohnútok, rozhodne sa týchto 5* nedá porovnať s 5*, ktoré som dala napríklad Forrestovi Gumpovi. ()

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Nebudem zapierať, že ma to kedysi bavilo. To zámerné zhadzovanie poniektorými aj na úkor kedysi zábavných záležitostí (prípad Pokémon), z ktorých všetci časom "vytriezveli", aby mohli prispieť svojim odpadom do kostolnej kasičky mi lezie na nervy. Ale tu to ešte trochu chápem. Svoj názor však preto meniť nebudem. A percentá odo mňa nechcite, fakt :-) ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Jeden z animovaných seriálov, ktorý som často rád pozeral. Šikovné dievčatá, farebne všetko pekné. Dnes sa už na mnoho vecí pozerám z nadhľadom a uznávam, že veľa dielov sa nepodarilo napriek tomu, že pár ich bolo naozaj super. Je to pre mňa taká priemerná rozprávka. Ak sa vaše deti nudia a vy im chcete pustiť rozprávku tohto štýlu alá Cartoon Network, Jetix, či Fox Kids, tak táto by ich mohla zabaviť a dodať im trochu života, na Alex, Clover a Sam, či Britney a ich šéfa Jerryho asi len tak ľahko nezabudnú. ()

Galéria (186)

Zaujímavosti (9)

  • Úloha s prevozom špióniek cez rieku je variáciou na hlavolam "vlk, koza a kapusta". (Mandragor)
  • WOOHP je zkratka pro World Organization Of Human Protection, neboli Světová organizace na ochranu lidstva. (mai)
  • Clover znamená v překladu do českého jazyka jetel. (mai)

Reklama

Reklama