Reklama

Reklama

Špiónky

(seriál)
  • Česko Špionky (viac)
Francúzsko / Kanada / USA, (2001–2013), 57 h 12 min (Minutáž: 22 min)

Hrajú:

Claire Guyot, Fily Keita, Céline Mauge, Jean-Claude Donda, Jess Harnell, Jennifer Hale, Kathy Ireland, David Sparrow, Jim Ward, Jason Deline, Nick Jameson (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(156)

Obsahy(1)

Sú mladé a krásne. Puberťáčky Sam, Alex a Clever žijú celkom obyčajný život. Chodia do školy, rady nakupujú a zabávajú sa. Avšak všetko sa zmení, keď si ich jedného dňa privolá do tajnej miestnosti neznámy muž a vycvičí z nich špičkové špiónky so špičkovým vybavením. Odteraz je ich hlavnou úlohou chrániť ľudstvo pred zločincami a bojovať proti zlu v tých najťažších situáciách. Ako sa vysporiadajú s touto ťarchou? (Georgei)

(viac)

Recenzie (97)

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Špionky tenkrát na Fox Kids kralovaly. Pár dílů jsem viděl, ale vždycky mi to přišlo, jako něco tak hnusně nakreslenýho, jenže jsem byl už zvyklý i na pohádky co dávaly na Cartoon Network, takže jsem si tak nějak zvykl. Stejnak je to ale šedý průměr. Mám takový pocit, že nějaký čas u nás o nich vycházel i nějaký časopis. Tenkrát to byl asi hit. Pro mě to nebyl nikdy hit. (3/10) ()

Šakalík 

všetky recenzie používateľa

Asi si říkáte, „čtyři hvězdy za TOTO?“ Ale mně se to prostě líbí. Jsem totiž bondofil a ty tři holky mají tak úžasné hračky! Nejlepší jsou ty létající batůžky, já chci taky jeden! A rentgenové brýle a ty přísavné boty a laserovou rtěnku a tu přenosnou čtečku mysli a hodinky s navijákem a neviditelný pudr. Vždyť to je úplně boží! Teď vážně. Jasně, scénářem si autoři hlavu příliš nelámali, ani nemuseli, je to pro děti. Právě proto u toho člověk báječně zrelaxuje a zasměje se, protože to, že to je animované, má tu obrovskou výhodu, že se tvůrci nemusí ohlížet na to, co natočit jde a co už je moc. A tak je to místy tak krásně přehnané... Ne vždy si totiž musí divák lámat hlavu nad jinotaji bystré režisérovy mysli. Někdy je lepší se jen posadit a nechat se bavit. ()

Reklama

Dragoni 

všetky recenzie používateľa

Na pár dílů se dá koukat, ale po delším sledování jsou všechny díly hodně podobné, na čemž se dá poznat, že tvůrci nápadem moc neoplývali a všechny nové historky jsou jen zabalené do nového hávu. Na zabití času asi dobré, ale po delší době omrzí, . . kresba nebyla také nejlepší a zdálo se mi, že je vše nakresleno jen výraznými třemi barvami v podobě latexových obleků hlavních hrdinek. 25 % ()

unclejack 

všetky recenzie používateľa

Hodnotiť Totally Spies nie je také jednoduché ako sa na prvý pohľad zdá. Prvá a druhá série sú totiž skvelé - nápadité zápletky, zaujímaví zločinci, vtipné slovné výmeny a situácie - napr. infantilný Jerry alebo Totally Spies s ťažkou nadváhou spôsobenou diabolskými koláčikmi - a skvelá znelka. Oproti konkurencii na Disney Channel - áno, aj ten ich svojho času uvádzal - to bolo porovnanie NHL a slovenskej ligy, skrátka veľký úspech Francúzov. Lenže od treťej série sa všetko začalo kaziť - vypustili Here We Go a nahradili techno znelkou, ktorá predtým hrala druhé husle, zločinci sa začali opakovať - Tim Scam, koľkokrát ešte!?! - zápletky značne zjednodušili a charaktery sa začali stereotypizovať. Animácia je možno kvalitnejšia, ale stratila čosi zo svojho kúzla - vidno najmä pri akčných scénach - a klesajúca tendencia sa začala objavovať aj v tak banálnych veciach ako boli názvy jednotlivých dielov - jeden z dielov štvrtej série sa v originále volá SisKaBOOM-bah. Dokonca aj ten dabing sa zdá čím dalej tým viac odfláknutejší. Vo výsledku teda spriemerujeme štyri hviezdy za prvé dve série a dve hviezdy za ten slabý odvar čo nám servírujú počnúc sériou treťou - vychádza nám priemer vyjadrený trojhviezdičkovým ziskom. ()

Mr.Floyd odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak toto môžu naozaj pozerávať len pripečené teenagerky od 10 do 14 rokov, ktoré v živote nevideli inú knihu ako dievčenský "román", za najlepší seriál momentálne považujú Škaredú Betty (pre poriadok tú americkú), počúvajú populárnu hudbu a mohol by som ešte pokračovať vo vymenovávaní iných tuctových charakteristických vlastností dnešnej generácie obyčajných dievčat. ()

Galéria (184)

Zaujímavosti (8)

  • V epizóde sa objaví Martin Mystery zo seriálu Martin Mystery (od r. 2003), ktorý bol produkovaný rovnakou produkčnou spoločnosťou Marathon ako Špionky, no jeho vysielanie bolo ukončené rok pred touto crossover epizódou. (Mandragor)
  • Seriál se měl původně vysílat od 3. listopadu 2001 do 1. června 2010, ale začátkem roku 2012 byla oznámena produkce 6. série. (mai)
  • Mimozemšťané v seriálu jsou hodně podobní klasickým šedivákům, jenomže na rozdíl od nich mají špičaté uši, menší oči a zelenou barvu kůže. (Jan.Kanak)

Reklama

Reklama