Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Irena nachádza oporu tam, kde ju čakala najmenej. Otvára jej to nové možnosti cesty na vrchol. Urbanovci sa snažia dohodnúť, čo urobia s malým Ondríkom. Karty im zamieša Klimo, ktorý má na vec jasný názor. Tomka sa snaží riešiť problém s kvalitou chleba v reštaurácii. Situácia sa však komplikuje, keď zistí čo je za tým. Edita po Klárinej návšteve kuje plány, ako rozbiť jej vzťah s Petrom. Po nepríjemnom incidente v banke Izák konfrontuje Rudolfa. Eva sa po správach o zajatom odbojárovi rozhodne rozohrať nebezpečnú hru s Walterom Klausom, aby pomohla Davidovi. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Takže Slováci boli takí zaostalí, že nevedeli piecť chleba. Keby židia nepiekli, tak by sme žrali len surové obilné klasy, aspoň teda podľa týchto seriálových "historikov". To, že stále všade vyhrávajú len britské pesničky bolo určite za prvého štátu tiež bežné... ()

Anet21 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

⚪V tejto časti sa vynechal odboj v '39, veľká škoda, to je dejová linka spracovaním hodná Hollywoodu, už len pre tú svoju reálnosť. To, že v nemeckom šantáne sa spievajú anglické piesne je tiež úplne logické, teda pre autorov určite. Panelák z '39 v pseudodobovom hábe.⚪ ()

Reklama

Reklama