Reklama

Reklama

Saint-Tropez

(seriál)
Francúzsko, (1996–2008)

Hrajú:

Tonya Kinzinger, Bénédicte Delmas, Adeline Blondieau, Marie-Christine Adam, Stéphane Slima, Frédéric Deban, Christine Lemler, Delfine Rouffignac (viac)
(ďalšie profesie)

Série(14) / Epizódy(480)

Obsahy(1)

Pláže St. Tropez jsou pohádkovou kulisou pro osudy tří nerozlučných přítelkyň, jejich lásek i kamarádů. Ale ani na Azurovém pobřeží nejsou všechny dny jen slunečné... (oficiálny text distribútora)

Diskusia

viper65

viper65 (hodnotenie, recenzie)

(hodnocení, recenze)

Mne osobne toto pripadalo ako európska či min. francúzska odpoveď na vtedy v našich končinách mimoriadne úspešné americké Beverly Hills 90210. Mojim obľúbeným párom boli Laura a Baptiste(Batist) až neskôr Carolina a Samuel. Ale Jessica bola z nich aj tak najnormálnejšia(najviac "nohami na zemi" pri všetkých tých životných peripetiách mladých). Naproti tomu Alain(Alan) a Valentine(Valentína) sa mi priam hnusili. Oni sa teda fakt našli!

Sranda bola tak trochu v tom, že seriál v premiére bežal ešte aj v lete 2006 na francúzsky hovoriacich kanáloch pritom u nás v CZ a SK sa odvysielalo dovedna len 130 epizód(II série po 65 častí).

Každopádne na prázdninové letné rána po 09:00 ráno v časoch rozbiehajúcich sa peoplemetrov to bola výborna voľba! Vtedy asi v tých komerčných TV sedeli na odd. skladby programu aj ľudia, ktorí snáď aj sem-tam rozmýšľali.

Ludus

Ludus (hodnotenie, recenzie)

Tak já byl školák, když jsem to sledoval (dávali to brzo ráno) a hlavně kvůli Lauře (Benedicte Delmas) ale takové hodnocení  si to objektivně nezaslouži. Odpad si opravdu představuju jinak a to podobný žánr nesleduju (tohle byla první a poslední vyjímka)...

Reklama

Reklama