Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Telenovela
  • Akčný
  • Animovaný

Recenzie (30)

plagát

Udalosti ČT (1993) (relácia) 

Za Mečiara a do nástupu Markízy to boli jediné transparentné správy dostupné Slovákom aj zo stredného a východného Slovenska, kde Slováci nemali presah NOVY. najkrajšiu Grafiku mali v rokoch 1998-2003 Dnes máme na Slovensku SPRÁVY RTVS podľa prieskumov najdôveryhodnejšie(len dokedy).

plagát

Obhajca (2011) 

Matthew McConaughey je tak pozerateľný. Stačí si pozrieť Mud, A Time to Kill, Dallas Buyers Club a True Detective - Season 1 (ak ste tak ešte neurobili) a je ťažké nesúhlasiť. Filmy nosí na pleciach ako málokto. Osobne ho hodnotím mierne pod Leom DiCapriom v stávke „najlepší herec na svete práve teraz“. Je tu v typicky charizmatickej a pohlcujúcej forme – v právnom prostredí sa zdá byť obzvlášť doma. Tento film je úhľadný, so skvelými dialógmi, vierohodnými výkonmi a silným scenárom. V soundtracku je aj niekoľko fantastických hip-hopových melódií. Vysoko odporúčam

plagát

Rex (2017) (seriál) 

Na SK adaptáciu mohli použiť radšej poľské scenáre. Seriál by tak nebol od začiatku ako cez kopírak a teda mohol ostať na obrazovkách dlhšie.

plagát

Fosca (2022) (seriál) 

Je to oveľa pozerateľnejšie pre stredoeurópského diváka a pôsobí to uveriteľnejšie ako napr. ,,Marwelovky."

plagát

Dokonalý šéf (2015) 

Určite sa oplatí vidieť tento film, či už radi vychutnávate jedlo Haute Cuisine, alebo ste fanúšikom Bradleyho Coopera. Presvedčivé herecké výkony a zvučné herecké mená. Cooper je Brilantný a naďalej odhaľuje veľkosť svoho hereckého talentu. Film je neuveriteľne realistický! A všetko v tomto filme ostáva verným zobrazením života mnohých kuchárov, ktorí zneužívajú návykové a látky a ich vášeň sa im vymkne spod kontroly v ich živote. Bradley Cooper tu pôsobí ako skutočne šefkuchár - profesionál! Tento film jednoducho zobrazuje každý aspekt, toho, čím ľudia prechádzajú, keď dávajú všetko do svojho povolania. Dokonalý šéf ponúka jedinečnú perspektívu a dovoľuje nahliadnuť do profesionálnych kuchýň, čo ma fascinovalo A zvýšili sa moje nároky na tvorivosť a umenie na tanieri. Výborný Film! Odporúčam všetkým milovníkom jedla!

plagát

Dvě tváře lásky (1998) (seriál) 

keď som to prvýkrát zhliadol pomyslel som si... no zbohom ! No, ako plynul dej začalo ma to brať viac a viac. Veľa mojich známych táto si práve táto telenovela tiež získala. Iste niektoré postavy sú veľmi naivné, ale koniec koncov nie je to tak zlé! Na každej postave sa dá nájsť niečo zaujímavé. Paulína sa mi páčila pretože bola taká úprimná. Paola zasa preto, že bola vždy taká nespútaná a mala všetko dobre premyslené.

plagát

General Hospital (1963) (seriál) 

Jediná pozerateľná soap-opera, keď ostanete v UK na dôchodku, či dlhodobejšej maródke a v telke doobeda, kde nič - tu nič! Dokonca sa to dá porovnať so Chicago Med, Grey´s Anatomy. General hospital má veľký náskok pred Young & Restless, Days of our lives...

plagát

Invázia (2007) 

Napätie je skvelé v niektorých scénach, najmä v prvej polovici filmu. Čím viac dej graduje, tým viac veci a postavy začínajú byť predvídateľné. To, čo film naozaj dobre využíva, sú hlavní protagonisti. Titulný hrdinovia sú ako-tak schopný, čo je pri úteku od útočníkov veľmi dôležité. A teraz si predstavte niekoho koho poznáte ako sa po vpichnutí vírusu v spánku mení na bez citného hybrida.To je dosť desivé, že?! Táto snímka bezpečne "prehráva!" To, čo mi tu chýba, je nejaký mimoriadny emocionálny náboj, takže myslím, že filmoví tvorcovia mohli nakoniec viac zariskovať! Vyznelo by to omnoho, omnoho lepšie!

plagát

Tí druhí (2001) 

Kidmanovej herectvo je v tomto filme obdivuhodné! Obzvlášť sa mi páčili herecké výkony oboch detí. Obaja sú talentovaní detskí herci a určite im pomohol scenár, ktorý zachytil, aké to je byť dieťaťom. Neustále som si pripomínal svoje vlastné detstvo a moje naivné a rozkošné strachy. Film je natáčaný krásne a má veľa atmosféry, čiastočne kvôli tomu, že deti sú fotosenzitívne, dom musí byť vždy temný a režisér sa s tým rozhodne chce a vie pohrať. Je tu aj niečo iné, čo dosť pomáha atmosfére filmu... HMLA ktorá samozrejme pridáva k všeobecnej strašidelnosti. V tomto snímku, však zohrává dôležitú úlohu. Celkovo to považujem za veľmi slušný a zábavný film takmer vo všetkých ohľadoch a už nemám Nicole Kidman len za peknú tváričku, ktorá žobre o nahé scény. Práve naopak - zdá sa akoby bola Nicole Kidman zrodená pre takéto úlohy. Film bol veľmi dobre premyslený až na niektoré detaily ohľadom Gracinho(N. Kidman) manžela.

plagát

Telo ako dôkaz (2011) (seriál) 

Myslím, že tento seriál by sa dočkal aj ďalších epizód pokiaľ by dej nebol taký predvídateľný! Scenaristicky to mohlo byť tiež lepšie napísané! Tretia sezóna už bola trápenie!