Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Leo dá dohromady tým, který má z nedobytného newyorského trezoru ukrást miliardy v dluhopisech. Nejdřív ale musí v Diamantovém centru sehnat peníze na realizaci plánu. (Netflix)

Recenzie (9)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ako prvá navrhnutá Netflixom, pozrel som ju ako tretiu v poradí...pravdupovediac ak by som dodržal návrh streamovacej služby táto epizóda by ma ako prvá zaujala odhliadnuc od ženy ktorá prinúti 4 mužov si vynadať, samozrejme pred inou, afroamerickou klitorisáčkov, šéfkou polície a tím s prehľadom okradne gangy russkej hrozby a Zboru Židov gangov (čím liberálny fanatizmus naplní povinné kvóty brainwashingtonu). Bolo by to tak medzi 3-4*, obľúbený scénar nič nerob a iba ukradni iným (prečo potom liberálom vadia politici ktorí kradnú keď sami zbožňujú seriály kde dementi nič nerobia a iba kradnú___ :-D) ktorý sa osvedčil v LCDP primäl Netflix k tomuto experimentu ako budú diváci reagovať na flashbackové epizódy, v akom poradí ich zaujmú a ako ľudí ktorý seriál začnú pozerať prinútiť, ale snažiť sa ich udržať pri seriály až do jeho konca. Nuž zo mňa dáta nezískajú, ja som si poradie beztak zvolil sám. ()

MoiJe 

všetky recenzie používateľa

V polke prvej epizódy som to vzdala, pozrela ešte pár minút náhodnej inej, aby som pochytila princíp, a rozhodla sa, že za môj čas nestojí. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ak by som Žltú videl ako prvú epizódu, považoval by som ju za priemernú. Ale "kaleidoskop" začína dostávať kontúry, otázky začínajú dostávať odpovede. I keď v tomto prípade pomocou retrospektívy. Vykrádačka predajne diamantov prebehla asi až príliš jednoducho, ale aspoň dostala najmenej sympatická postava ansámblu "za vyučenou". ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (1)

  • V čase 10:45, během rozhovoru v kuchyni Lea (Giancarlo Esposito) se svým bývalým spoluvězněm a přítelem Stanem (Peter Mark Kendall), si můžeme za nimi na zdi povšimnout loga chorvatské společnosti Podravka, která vyrábí koření. (Manu1488)

Reklama

Reklama