Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brantley Foster (Michael J. Fox), vzdelaný a talentovaný mladík z Kansasu, vždy sníval o živote v New Yorku. Tam sa skutočne dostane, ale zistí, aké je ťažké získať tam dobré miesto. Nehovoriac o nadväzovaní známostí s dievčatami. Brantley navštívi svojho strýka Howarda Prescotta, bohatého majiteľa spoločnosti, ktorý mu ponúkne miesto v poštovom oddelení. Pre začiatok nič moc, ale aspoň niečo. V novej práci sa Brantley stretáva s Christy Willsovou. Brantley je presvedčený, že jediná cesta, ako Christy získať, je stať sa vysoko postaveným mužom. Rozhodne sa preto vystupovať pod menom Carlton Whitfield, lenže čoskoro sa mu veci vymknú z rúk ... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (78)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Skvelá oddychovka, ktorá aj v dnešnej dobe funguje takmer bezchybne. Prečo? Jednak jeho príbeh je univerzálny (a má čo povedať aj dneska) a jednak preto, lebo ako „nostalgický film“ funguje parádne. Skvelá AOR hudba (skvelý titulný song od Night Ranger). Prekrásna Helen Slater a skvelý parťák s menom J. Pankow. P.S.: Jeden z mojich obľúbenejších filmov v hlavnej roli s M. J. Foxom (samozrejme vedľa tých top klasik – asi viete na ktoré myslím). Osobné hodnotenie: 84% (****) ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Opäť jedna z nenáročných vypínačkových oddychoviek stavaná na podarenom scenári výmeny osobností, ktoré vtedy veľmi leteli. Už len to správne natočiť a vznikne tento film. Odporúčam ako príručku pre začínajúceho podnikateľa. Michael J.Fox mal talent na podobné role, no škoda, že po trilógii „budúcnosti“ jeho hviezdička pomaly hasla. 75%. ()

Reklama

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Michael J. Fox jako podnikavá dívka v zářivých světlech velkoměsta. Sázka na romantiku, motiv záměny, syntezátory a ztřeštěnost herce, který si při líbacích scénách s Helen Slater musel stoupat na štokrle, docela funguje (teda až na samý závěr, kdy kapitalismus převezou tak, že se stanou jeho součástí a my máme křičet yuppie!). Já si nakonec ze všeho nejvíc oblíbil praktickou tetičku Veru (Margaret Whitton), která nehodlá se svými milenci běhat za ruce jetelíčkem.. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Je to vlastne muzska obdoba filmu Working Girl. Working Girl vzniklo o rok neskor a pravdepodobne sa inspirovali týmto filmom, ale ustrednu zapletku ropracovali ovela lepsie a zabavnejsie. v Secret of My Succe$s si prilis velku namahu nedali a je skoda, ze cast v ktorej Michael J. Fox zije dvojím zivotom poriadne nerozpracovali. Takisto romanticka linia je len priemerna a Helen Slater naviac dost nesympaticka. Asi najvtipnejsie sceny su tie medzi Michael J. Foxom a jeho tetou. Dakedy sa mi tento film pacil ovela viac, ale dnes mi to uz pripada ako priemerna komedia, ktoru drzi nad vodou hlavne sympatak Michael J. Fox. 6/10. ()

tomino28 

všetky recenzie používateľa

Hodně příjemná komedie o kravaťácích a úspěchu v korporátním světě. Téma je dnes snad ještě více aktuální než v roce svého vzniku a snímek stále dokáže být zábavný. Přitom oproti komediím, které se točí dnes, neobsahuje ani zlomek nadávek nebo sprostých scén a ono to ke srandě bohatě stačí. Některé scénky a nápady autorů jsou vynikající a bavil jsem se více než dobře. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (14)

  • Bozkávacie scény medzi Michael J. Foxom a Helen Slaterovou museli byť pripravované "aj výškovo", pretože Fox bol omnoho menší ako jeho herecká kolegyňa. (Peter-1307)
  • Natáčanie trvalo od 4. júna do augusta 1986 a prebiehalo na niekoľkých miestach v New Yorku. (Peter-1307)

Súvisiace novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (viac)

Reklama

Reklama