Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Antonia Guerrerová, ktorú priatelia i rodina volajú Kachorra, je vo väzení. Bola obvinená z vraždy. Pri prevoze do väzenia sa policajný voz zrazil s taxíkom. Vodiči aj posádky oboch vozidiel boli ťažko zranení, iba Kachorre sa ako zázrakom nič nestalo. V taxíku sa viezla Rosario Achávalová, ktorá mala nastúpiť ako vychovávateľka v rodine Bruna Moraviu. Kachorra si zobrala doklady, odporúčania i všetky veci Rosario a napriek tomu, že je o desať rokov mladšia a nemá s výchovou detí nijaké skúsenosti - naopak, aj jej by sa zišlo pár lekcií slušného správania - sa rozhodne nastúpiť u Moraviovcov namiesto ťažko zranenej Rosario, prirodzene, nie ako Antonia Guerrerová, ale ako Rosario Achávalová. Medzitým polícia bezvýsledne pátra po zmiznutej väzenkyni... (STV)

(viac)

Recenzie (127)

PinkButterfl 

všetky recenzie používateľa

Myslím si , že nie je správne posudzovať Kachorru ako telenovelu. Osobne telenovely neznášam, nepozerám, príde mi to strata času. Kachorra je ale úplne z iného súdka. Je to skvelo natočený seriál, ktorý má hlavu a pätu. Videla som ju už 2x, teraz nedávno po 10 rokoch a vždy sa k nej rada vrátim. Scenár je napísaný pútavo, dialógy sú tiež výborné. Je to zmes zábavy a humoru, napätia, romantiky.... Natalia Oreiro sa hlavnej úlohy zhostila perfektne, je fakt výborná. Samozrejme je tu veľa výborných hereckých výkonov, ako teta Bernarda, Bruno, Mecha.... Vďaka tomu, že má 150 častí, môžeme vidieť charakterovú zmenu postáv, napr. Bernarda, Tripolli, Carmello. Veľmi sa mi páči aj postava Cataliny, páčia sa mi jej duchovné rady. Jednoducho je to môj obľúbený seriál a vôbec sa za to nehanbím :-) ()

PinkieCat odpad!

všetky recenzie používateľa

Tohle mi opravdu hlava nebere. A ke všemu proč tady ještě udělali z kočky Natalie Oreiro schizofreničku (snad si povídala s ponožkou???), která se obléká jako cirkusový klaun? Neměla by se spíš oblékat tak, aby nepřitahovala pozornost, pokud je na útěku z vězení? Jestli to mělo působit vtipně, minulo se účinkem.... Lima - skvělý komentář :-D ()

Reklama

Renton odpad!

všetky recenzie používateľa

Scénář: Gustavo Barrios, Diana Segovia .. Po úděsné sérii Divoký anděl si asi Natalia Oreiro a další "tvůrci" řekli, že (postarší televizní) divák snese opravdu všechno a stvořili Ženu na útěku. Opravdu považuji za nutné říct k tomu jen tohle: pokud nemusíte, nedívejte se! Tenhle plod si vážně zaslouží jen 0%. ()

fiLLthe3DD

všetky recenzie používateľa

Pár dílů jsem viděl a nikterak mne to nechytlo (argentinská tvorba je pro mě i nadále pasé)... Oreiro je dobrá herečka... Arana je zas schopný herec... Přesto jim to však dle mého v "Andělovi" nikdy neslušelo a až mezi Oreiro a Ragem (kurva sexy frajer) jsem vnímal nějakou tu chemii... Dějově nic převratého, přesto se však Kachorra může pyšnit nějakou tou synopsí oproti již zmíněné telenovele... Hodnotit si netroufám, neviděl jsem na to dost částí ale těch 19%? Jako fakt? Za mě minimálně třicet, sice tuctové, ale oproti "Andělovi" má Kachorra alespoň nějakou synopsi a k tomu věemu není tak otravně dlouhá... ()

wdc 

všetky recenzie používateľa

Velmi dobrá telenovela. Hlavně protože jsou herci přirození a je to takové lidské a zábavné. Divokého anděla jsem snášel, ale toto mě baví a i zlepšuje náladu. Mimo jiné protože Natalia Oreiro tu fakt hraje a není to malá puberťačka jako v Andělovi. Samozřejmě že jsou tu otřepané fráze a situace, které nejsou uvěřitelné ale v tomto seriálu mě obvykle pobaví jak je herci zahrají. V jiných telenovelách, zvláště jihoamerických působí někdy herci ledabyle, nudně, ale tady to docela odsejpá, je to fajn a funguje to. Myslím si, že je lepší sledovat tuto telenovelu ve slovenském dabingu, který se povedl. Děkuji. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (21)

  • Natalia hrala Argentínčanku, ktorá predstierala, že je Uruguayčanka. Skutočnosť je ale úplne iná, Natalia pochádza z Uruguaya a do Argentíny prišla hrať. Jej postavy sú ale vždy čisté Argentínčanky, keďže práca herečky bola v Uruguayi ešte donedávna niečo ako tabu. (matthew.17)
  • Kvôli postave sa rozhodla Natalia Oreiro radikálne zmeniť účes a stať sa platinovou blondínou. K bláznivosti charakteru jej však táto farba nepasovala a tak sa rozhodla pre ohnivo červené vlasy. K úmyslu s platinovou blond sa nakoniec vrátila v nasledujúcej roli Carmen v El Deseo (od r. 2004). (matthew.17)
  • V časti 53 ukáže Kachorra (Natalia Oreiro) Brunovi svoju bábiku "Turmalínu," ktorá je v zelenom, má čierne krídla a červené vlasy. V takomto outfite pózovala Natalia na obale svojho CD Turmalina a aj vo videoklipe. Piesne z CD boli tiež použité v seriáli. (matthew.17)

Reklama

Reklama