Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Antonia Guerrerová, ktorú priatelia i rodina volajú Kachorra, je vo väzení. Bola obvinená z vraždy. Pri prevoze do väzenia sa policajný voz zrazil s taxíkom. Vodiči aj posádky oboch vozidiel boli ťažko zranení, iba Kachorre sa ako zázrakom nič nestalo. V taxíku sa viezla Rosario Achávalová, ktorá mala nastúpiť ako vychovávateľka v rodine Bruna Moraviu. Kachorra si zobrala doklady, odporúčania i všetky veci Rosario a napriek tomu, že je o desať rokov mladšia a nemá s výchovou detí nijaké skúsenosti - naopak, aj jej by sa zišlo pár lekcií slušného správania - sa rozhodne nastúpiť u Moraviovcov namiesto ťažko zranenej Rosario, prirodzene, nie ako Antonia Guerrerová, ale ako Rosario Achávalová. Medzitým polícia bezvýsledne pátra po zmiznutej väzenkyni... (STV)

(viac)

Recenzie (127)

Billie777 

všetky recenzie používateľa

Opravdu hloupoučký seriál. Ale jako malá jsem to měla ráda, se ségrou jsem na tom byli doslova závislé. Teď si ale vlastně uvědomuju, že jsem neviděla jediný díl a to ten poslední. Takže ani nevím, jak to dopadlo. :) Každopádně je to taková roztomilá blbůstka ale párkrát jsem se u toho i pobavila. Jedna hvězda za to, že jsem viděla už daleko horší telenovely a druhá hvězda z nostalgie. Tohle je moje dětství! :) A Natalia Oreiro tu byla roztomilá. Tehdy jsem jí záviděla její červené vlasy. :) ()

anicca 

všetky recenzie používateľa

Prečo vlastne podľa vás je Žena na úteku zlá? je to telenovela, takže predpokladám, že kto ju začína sledovať tak mu je to jasné a nenadáva na pomalý spád, ktorý je pri telenovelách pravidlom. Tomuto dielku rozhodne nechýba humor. Striedanie identít, vtipné zápletky, dobré dialógy, fakt dobrý herci, napríklad brilantná Veronica Llinas,ako teta Bernarda, či Pablo Rago ako Bruno, ktorý mimochodom vôbec nie je telenovelový herec. Ak sa bavíme o tomto žánri tak so už videla oveľa, fakt že oveľa viac odpadu ako je tento. ()

Reklama

MartyMcFly89 odpad!

všetky recenzie používateľa

Kačora, Milagros, Divoký anděl, není to jedno ? Všechno je to blbost. A proč ? Protože je to vše na jeden a ten samý způsob, je to jako výrobní linka, opravdu pásová výroba kravin, které nabízejí pořád to samé, stupidní zápletky, smích nováčků, úsměv těch otřelejších a pozornost těch na televizi závislých. ()

Kri-kri 

všetky recenzie používateľa

Zas až taková hrůza to není, oproti jiným telenovelám je tato poměrně vtipná. Několikrát jsem se pěkně od plic zasmál. Mimo hlavní hrdinku jsou tu i další vtipné postavy, např. výřečný zbabělec Pablo, teta Bernarda a nebo ten doktor, co se vzteká při sebemenší zmínce o jeho pleši. Zajímavá je milostná zápletka sestry Cataliny s Carmelem a krimi zápletka dodává na dramatičnosti. Nejvíc jsem se nasmál v polovině 60-tých dílů, když hostili toho italského investora s jeho nadrženou dcerou. Velmi povedený je i český dabing, tentokrát mi dokonce ani Terš nevadil. To by bylo asi tak vše, co lze zmínit ke kladům. Záporů je bohužel poněkud více. Sice na rozdíl od Divokého anděla se zde nevyskytovaly dlouhotrvající scény z diskoték, dost prostoru ovšem zabraly zbytečné scény obsahující sny a představy jednotlivých postav, nemluvě o jejich chorobné schizofrenii, neboť mnozí si velmi často povídají sami se sebou a hlavní hrdinka dokonce s fusaklí. Nejodfláklejší je závěr seriálu, zejm. posledních pár dílů. Nevěrohodná mi přišla zápletka s despotickou jeptiškou, co nakrátko převzala vedení útulku, nedořešený vztah Josefiny a Sancha a chyběly i momenty překvapení. Josefina, Lautaro a dokonce i Bernarda se vůbec nepohoršovali nad tím, že se celé měsíce Kachorra vydávala za někoho jiného. Rovněž jsem čekal, co asi řekne Catalina na to, že její dobroditelka notářka je vražedkyní a ono nic, ani slůvko údivu. Nereálné mi přišlo chování Tripoliho - v jednu chvíli unese Kachorru, přinutí ji vlézt si do kufru auta a vyhrožuje jí zastřelením a vzápětí ji kvůli lásce k Angele osvobodí. Děj je mnohdy velice předvídatelný, např. že Germán hobluje notářku a že ve vraždě, kterou hodili na Kachorru jedou spolu mi došlo mnohem dřív, než začali ukazovat retrospektivní scény ze spáchané vraždy. Druhou polovinu seriálu trochu degraduje nepřítomnost Pieriny a přiznám, že jsem nějak nepochopil, proč nikdy neukázali obličej té psycholožky, ke které chodila Bernarda a později i Mecha. Jestli to mělo nějaký skrytý význam, já ho neodhalil. Rovněž nebylo dořešeno, zda se skutečné Rosario Achavalové vrátila paměť. Vzhledem k tomu, že jde o velice vtipnou telenovelu, uděluji průměrné hodnocení. 55% ()

PinkButterfl 

všetky recenzie používateľa

Myslím si , že nie je správne posudzovať Kachorru ako telenovelu. Osobne telenovely neznášam, nepozerám, príde mi to strata času. Kachorra je ale úplne z iného súdka. Je to skvelo natočený seriál, ktorý má hlavu a pätu. Videla som ju už 2x, teraz nedávno po 10 rokoch a vždy sa k nej rada vrátim. Scenár je napísaný pútavo, dialógy sú tiež výborné. Je to zmes zábavy a humoru, napätia, romantiky.... Natalia Oreiro sa hlavnej úlohy zhostila perfektne, je fakt výborná. Samozrejme je tu veľa výborných hereckých výkonov, ako teta Bernarda, Bruno, Mecha.... Vďaka tomu, že má 150 častí, môžeme vidieť charakterovú zmenu postáv, napr. Bernarda, Tripolli, Carmello. Veľmi sa mi páči aj postava Cataliny, páčia sa mi jej duchovné rady. Jednoducho je to môj obľúbený seriál a vôbec sa za to nehanbím :-) ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (21)

  • V časti 53 ukáže Kachorra (Natalia Oreiro) Brunovi svoju bábiku "Turmalínu," ktorá je v zelenom, má čierne krídla a červené vlasy. V takomto outfite pózovala Natalia na obale svojho CD Turmalina a aj vo videoklipe. Piesne z CD boli tiež použité v seriáli. (matthew.17)
  • Kvôli postave sa rozhodla Natalia Oreiro radikálne zmeniť účes a stať sa platinovou blondínou. K bláznivosti charakteru jej však táto farba nepasovala a tak sa rozhodla pre ohnivo červené vlasy. K úmyslu s platinovou blond sa nakoniec vrátila v nasledujúcej roli Carmen v El Deseo (od r. 2004). (matthew.17)
  • Na začiatku druhej časti Kachorra (Natalia Oreiro) zakazuje Josefine (Gimena Accardi) pozerať prenos koncertu, keď sa však dozvie, že sa jedná o kapelu Divididos, okamžite zmení názor a povie, že kapelu má rada. Frontman a zakladateľ kapely Divididos Ricardo Mollo je manžel Natalie Oreiro a v čase nakrúcania boli čerstvo zosobášení. (matthew.17)

Reklama

Reklama