Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Quinn Harris (Harrison Ford) je drsný pilot, ktorý si bezstarostne žije uprostred rajskej prírody. Život ubieha presne podľa jeho predstáv až do chvíle, keď stretne Robin Monroeovú (Anne Hecheová), bystrú, energickú a neurotickú Newyorčanku, ktorá tu trávi dovolenku so snúbencom Frankom Martinom (David Schwimmer). Ani počas nej nedokáže ambiciózna novinárka odmietnuť jednodňovú fotoreportáž z neďalekého Tahiti. Presvedčí Harrisa, aby ju tam dopravil lietadlom. Dvojica sa však počas letu ocitne v silnej búrke a musí núdzovo pristáť na opustenom ostrove... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (366)

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Randy Edelman: 1. Into The Mist ,2. Maketea ,3. Pink Kawala ,4. Crashdance ,5. Floating Pontoons ,6. Fixing The Old Beaver ,7. Robin ,8. A Ray Of Hope ,9. Quinn's Brilliant Idea ,10. Saying Goodbye ,11. Panorama ,12. Discovery ,13. Lunching With Peacocks ,14. Subways And Skyscrapers ,15. Pirates ,16. Just A Small Snake ,17. End Of A Journey ,18. Flying Injured ,19. On The Edge ,20. Six Days And Seven Nights ,21. The Calypsonians - Taj Mahal ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Film, který jsem viděla už několikrát a naposledy před hodně dlouhou dobou. Spojení Harrisona Forda a Anne Heche bylo skvělé. Anne ze začátku působila trochu hystericky a namyšleně, postupem filmu a při ztroskotání se z ní stává ale pbyčejná ženská, která ukazuje, že dokáže cokoliv i nad své síly. Navíc, kdo by se nezakoukal do Harrisona v jeho nejlepších letech? Oddechová napínavá romantika, která vždycky potěší a zabaví odpoledne či večer. Vždy si ho ráda pustím. ()

Reklama

Bauer 

všetky recenzie používateľa

No jéjé.Moc hezkej film a nechápu že tady má tak nízký hodnocení.Škoda jen že tady hraje Anne Heche která je mi strašně mooc nesympatická ale to vynahradí sympaťák Harrison Ford.Sem tam je tam nějakej vtípek , sem tam nějaká akce a sem tam nějaká romantika a já se bavil přímo skvěle.Pro mně osobně je to 4,5* ale dávám 5*. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Som najlepší pilot na svete.“ – „Dvakrát som s vami letela a z toho raz sme spadli.“ Posledný dobrý film Ivana Reitmana, ale treba dodať, že určite nie vďaka (pod)priemernému scenáru, ale vďaka sympatickému kastingu a úžasnej, čarokrásnej výprave. Ako malý som sníval o tom, že odídem do Francúzskej Polynézie a už sa nevrátim. Budem sa plaviť priezračnou vodou a postavím si bambusový domček na pláži. Takže tento príbehovo fakt riadne skromný (ale finančne nie - fajnových 70 miliónov) film zbožňujem. Poteší tiež hravá hudba a hlášky s dialógmi („Kde sme?“ –„Tu.“). Naopak, nepochopiteľne pôsobí linka s pirátmi (Danny Trejo! Temuera Morrison!), z ktorej akoby vystrihli 20 minút. Medzi Fordom a Heche bol obdivuhodný vekový rozdiel 27 rokov, ale už tu boli aj väčšie šupy (31 rokov Kirk Douglas a Farrah Fawcett v Saturn 3 alebo 39 rokov Sean Connery a Zeta-Jones v Pasci). Každopádne, hoci obaja herci sú fajn, je veková priepasť medzi nimi neuveriteľná, hoci Ford tu pôsobí vcelku zachovaným dojmom. Milá oddychovka, vlastne sa nečudujem, ak jej niekto dá 4*, ja to ale nebudem. Kino Považan NMnV 1999 ()

kingik 

všetky recenzie používateľa

Harrison Ford a Anne Heche = netradiční spojení. A jedná se o vtipnou dvojku. Herci nečetli scénář, nebo věřili režiséru Reitmanovi, že to celé spasí? To si teda pomohli. V okamžiku, kdy se na ostrově střetli se skupinkou novodobých pirátů, jsem měl dojem, že tvůrci ztratili scénář a začali improvizovat. Komedie, u které se lze přiměřeně pobavit. Ford a Heche ji hodně táhnou. Pomalejší rozjezd a odskoky z ostrova do "civilizace" za jejich opuštěnými partnery byly rušivé elementy. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (12)

  • Quinn Harris (Harrison Ford) nosí hodinky značky Swiss Army Officer's 1884 a Omega Speedmaster Chronograph Day-Date. (dyfur)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 74,3 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 164,8 mil. (NIRO)
  • Anne Heche (Robin Monroe) byla z projektu vyhozena poté, co se provalil její vztah s moderátorkou Ellen DeGeneres. Studio se bálo, že by její sexuální orientace mohla uškodit její roli v romantickém filmu. Harrison Ford (Quinn Harris) ale využil svého vlivu, aby herečku získal zpátky. (newpage)

Súvisiace novinky

Zemřela herečka Anne Heche

Zemřela herečka Anne Heche

12.08.2022

Kdo sledoval zprávy ze světa posledních několika dnů, zřejmě tušil, že smutná novina se nevyhnutelně blíží. Před necelým týdnem totiž americká herečka Anne Heche během fatální autonehody v Los… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené