Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skutečný příběh dodnes nevysvětlené vraždy Nicole Brownové, manželky slavného boxera O.J. Simpsona. Film rekonstruuje události v jejich vztahu, nerovném a plném žárlivosti ze strany manžela. Necitlivý přístup dovede manželku k nevěře a jednoho dne ji najdou mrtvou. Hlavní podezřelý je její manžel, ale vražda mu nikdy není dokázána. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

Mousemaker

Mousemaker (hodnotenie, recenzie)

V prípade OJ Simpsona absolútne všetky dôkazy nasvedčovali,že vrahom je on. Jednak bol jediný kto mal motív.Tiež jeho ex-manželka Nicol ho niekoľkorát obvinila, že ju počas ich manželstva fyzicky a psychicky týral a vyhrážal sa jej zabitím. Dokonca jeho vyhrážky aj nahrala,ale polícia, ktorá tu úplne zlyhala, jej volania o pomoc ignorovala. Prípad OJ Simpsona je však predovšetkým obrovským zlyhaním americkej justície. Počas vyšetrovania bolo preukázané, že OJ nemal v čase vraždy žiadne alibi a tiež opakovane klamal počas výsluhu a protirečil si ohľadom otázky, kde sa mal nachádzať v čase spáchania vraždy. Taktiež na tele Ronalda Goldmana (priateľ Nicol, ktorého OJ zavraždil) sa našli vlasy, u ktorých sa po výskume v laboratóriu zistilo, že patrili afroameričanovi. Tiež v aute OJ Simpsona sa našli stopy krvi, ktoré patrili Nicole. Čiže od začiatku bolo absolútne jasné,že vrahom musel byť jedine OJ Simpson.Simpsona tiež usvedčil aj detektor lži, ktorý ukázal, že klamal o vraždách. Tak prečo ho oslobodili? Na to je veľmi jednoduchá odpoveď. Staší si pozrieť rasové zloženie poroty, ktorá o prípade rozhodovala. Z 13 ľudí bolo až 9 černochov, 2 Hispánci a 2 biely.
OJ však nakoniec spravodlivosti predsa len neunikol. Mentalitu zločinca je ťažké zmeniť a momentálne si odpykáva 33 ročný trest za ozbrojený únos.

LukeCJ

LukeCJ (hodnotenie, recenzie)

Oficiální text distributora a z hráče amerického fotbalu udělají boxera,to je snad joke ne ?

Stallone

Stallone (hodnotenie, recenzie)

Byla to někdejší hvězda amerického fotbalu.Zabil manželku a všichni to věděli, ale nemohli mu to dokázat.

M.E.J.L.A.

M.E.J.L.A. (hodnotenie, recenzie)

"Skutečný příběh dodnes nevysvětlené vraždy Nicole Brownové, manželky slavného boxera O.J. Simpsona." Simpson byl snad hráč amerického fotbalu, ne? :)

Reklama

Reklama