Reklama

Reklama

Nový vánoční příběh

  • USA A Christmas Story Christmas

Obsahy(1)

„Navrhuju, abys začal pít a nepřestal až do Nového roku,“ radí barman malému Ralphiemu v pokračování oblíbené americké sváteční klasiky Vánoční příběh z roku 1983. Ralphie totiž poněkud vyrostl a musí se vypořádat s Vánocemi a vším, co přinášejí; tentokrát jako otec, který slíbil, že tyhle Vánoce budou prostě špičkové. Peter Billingsley se vrací v roli, díky níž se děti všech věkových kategorií těší na vánoční ráno jako na žádné jiné. (HBO Max)

(viac)

Recenzie (14)

patto 

všetky recenzie používateľa

poslednou dobou žial na ČSFDvôbec neodrážajú to najdôležitejšie na filmoch- pozaeratelnosť. Tu konrétne ak sa niekomu páči žáner alá Sám doma a má rad vianočné filmy, vôbec nespravý chybu pozretím Nový vánoční příběh.  Jednotku som nevidel (ale pozriem), išiel do toho  len vďaka príspevku dr.horrible a NikiVai ale s malou nádejou, že to bude stáť za to (53%). Dvom hore spomenutým dík. bavil som sa celý čas a za mňa 70% v pohode. Dávam 5* na podporu a kúsok dorovnania tohoto nefér skóre. ()

NikiVai 

všetky recenzie používateľa

To vůbec nebylo špatný. Konečně trochu jinak uchopený námět dokonalých Vánoc. Film v retro stylu vypráví příběh o neúspěšném muži, jenž o letošních Vánocích chce vzdát hold svému otci tím, že pro rodinu uspořádá perfektní svátky. Humor s nadsázkou není trapný, což u komedií oceňuji, když mne film donutí se usmívat, je to fajn. Rodinná atmosféra, laskavost a šťastný konec, přesně tak, jak to u vánočního filmu má být. ()

Reklama

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Boomerina strašná, ale kto má rád pôvodný film, bude sa mu páčiť aj toto. Dokonalá kópia, párkrát som bol takmer aj dojatý. Kľudne si to kuknem v budúcnosti znovu. A mimochodom, na Imdb to má o 15% viac. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

původní Christmas Story neznám, takže mi velmi pravděpodobně uteklo dost narážek a první díl, nicméně nemyslím si že by znalost původního snímku byla nutností. Christmas story Christmas vypráví příběh otce (předpokládám, že v prvním filmu byl dítětem), který chce pro svojí rodinu bezchybné vánoce. To se změní ve chvíli, kdy dojde k úmrtí v rodině a tyhle vánoce tak rozhodně nebudou takové jak si je vysnil. Nový vánoční příběh je taková ta neškodná polokomedie, která hraje hodně na strunu nostalgie a rodinných hodnot a dělá to sympaticky a nenásilně. Žádná nová sváteční klasika to sice nebude, ale na jedno podívání s blížícími se vánoci v zádech nikomu neublíží...60% ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

Sequel po 39 rokoch, tak to prekonali aj Top Gun😁. Snaha sa cení a vlastne aj odvaha, ale ako samostatný film - vianočná komédia to bolo dosť slabé, málo vtipné a trochu nudné. Keď som pred niekoľkými rokmi trávila Vianoce v Chicagu, bol to práve pôvodný príbeh A Christmas Story, ktorý som mala možnosť vidieť v divadle. Film som zatiaľ nevidela, ale divadelné predstavenie sa mi páčilo. 2 a pol* povedzme tretia je za nostalgiu za americkými Vianocami a za atmosféru, ale dávam takých asi len 50%. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama