Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na konci druhé světové války se nesourodá parta odbojářů rozhodne ukrást Mussoliniho poklad z hlavního štábu fašistů v Miláně. Vyjde jim tenhle neuvěřitelně drzý plán? (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (23)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavá heist dráma, na ktorej je však najlepšie práve to prostredie a doba, v ktorej sa to odohráva. Fašistické Miláno tesne pred ukončením vojny pôsobí ako naozaj skvelá kulisa. Čo sa týka filmu, tak napokon to nebolo až také super ako som čakal (hodnotenia v tomto prípade neklamali). Postavy boli ako z nejakého gangu superhrdinov, no aspoň vzbudzovali sympatiu. Dialógy boli ako na hojdačke, ale väčšinou si držali svoju úroveň. Akurát ten celý plán mi prišiel celý taký neuveriteľný a neuskutočniteľný. Každopádne, pozerať sa na to dalo a vo finále to hodnotím ako lepší priemer (hoci som čakal viac). 3* ()

Mikecat 

všetky recenzie používateľa

Nebolo to zlé...ale ani dobré...vyzerá to ako televízna inscenácia zahraté na 3 pódiách, slabšie efekty, pomalší dej...Z námetu a lepšieho scenára sa dalo vyžmýkať oveľa oveľa viac. Matilda De Angelis bola oslňujúco krásna, len strašne smutná, možno jeden úsmev jej uletel. Dve posteľné scény bez obnažovania. Taká večerná oddychovka na jedenkrát s výbornou hudbou. ()

Reklama

ElleMcDee 

všetky recenzie používateľa

Od filmu jsem dostala tak nějak přesně to, co jsem čekala, takže jsem spokojená. Není to žádné světoborné dílo, ale na deštivé odpoledne nebo zpřijemnění večera bohatě stačí. Tento typ filmu nemusí sedět každému, je to taková ujetá prkotina, ale já to mám na odreagování ráda, takže 3,5* si to ode mě zaslouží. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Z danej koncepcii a scenáru je jasný, že z akých filmov čerpá Renato De Maria inšpiráciu. Stačí si spomenúť asi najznámejšiu z nich: Ocean's Eleven (a jeho ďalšie diely). Problém nie je v tom, že vizuálne a technicky to nie je tak vyšperkovaný ako Soderberghove diela – to práve je dobré. Kameň úrazu je v tom, že herci/herečky nedokážu spoľahlivo odniesť na pleciach celý film, dialógy sú ploché a jednotlivé kúsky príbehu (alebo časti filmu) nedokážu dostatočne prekvapiť. Jednohubka, ktorá nezanechá za sebou výraznejšie vlny. Osobné hodnotenie: 69% (***) ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Slabučký taliansky netflixácky pokus o Dannyho parťákov z druhej svetovej. Po prvých traileroch som sa relatívne tešil, nejako som si myslel, že by to mohla byť taká lacnejšia ale pozerateľná kombinácia Dannyho parťákov a Inglorious Bastards. Žiaľ, mýlil som sa. Chcelo to byť chvíľami štýlové, chvíľami humorné a chvíľami aj akčné, ale popravde všetko sa to neťahalo ani na šedý priemer. Najkrajšie na celom filme boli zábery v posledných minútach na krásnu prírodu a to hovorí samo za všetko. Nezaujímavé postavy, stupídne chovanie, rýchle a videoklipové strihy, zabitý čas. Ušetrite si ho na niečo lepšie. ()

Galéria (30)

Reklama

Reklama