Reklama

Reklama

Před vraždou

(seriál)
Trailer

Epizódy(4)

Obsahy(1)

Vězeň odsouzený v cele na smrt má zálibu v řešení případu „zvenčí“ po schůzkách s klienty, kteří za ním do věznice dochází. Jednoho dne za ním přijde mladá reportérka snažící se vyřešit případ ženy zamčené ve sklepě a příběhy hned několika vzájemně cizích hlavních postav se začnou proplétat v tomto čtyřdílném seriálu, kterému rozhodně nechybí nejen detektivní vyšetřování a nečekaná překvapení, ale také notná dávka černého humoru. (TheEvilTwin)

(viac)

Recenzie používateľa Anderton k tomuto seriálu (5)

Před vraždou (2022) 

Ako celok nakoniec za štyri. Aj za pomoci pôsobenia oxidu uhličitého. V podstate filozofická moralitka, či oveľa presnejšie amoralitka, o tom, že aj vrah je človek, pretože človek je vrah. A každý má svoj slabší, či horší deň. Nečakajte však extrémne zvraty, ako to už pri podobných britských detektívkach býva, ale iba si užívajte hercov a rozhodnutia ich postáv, ktoré všetko len zhoršujú. Samozrejme okrem jedného chlapíka čakajúceho v cele smrti na poslednú injekciu. Ten uvažuje zo všetkých najchladnejšie a najlogickejšie a nebudem sa čudovať, ak sa to v deň popravy nejako pokazí a tým pádom sa dočkáme aj ďalšej série. ()

Epizoda 1 (2022) (E01) 

Línia s Tuccim v base výborná. Tá v civile zatiaľ nie príliš presvedčivá, respektíve za mňa málo uveriteľná. Prečo by niekto chránil niekoho nie až tak blízkeho na úkor seba, či rodiny? Na konci sa ukazuje, akým spôsobom sa asi ľudia na oboch stranách prepoja, ale pilot ma nepresvedčil, že musí ísť nevyhnutne o významnú seriálovú udalosť. ()

Epizoda 2 (2022) (E02) 

Stále platí, že línia s Tuccim a jeho vrahom - poradcom je zaujímavejšia ako úesbéčko s detským pornom. Ale obe línie sú lepšie ako v pilote, takže aj celková kvalita sa v mojich očiach zvyšuje. Možno aj práve preto, že sa rieši istý vedľajší prípad ako skúška novinárkinej... oddanosti, loajality, morálnych zásad, to vie v skutočnosti len zadávateľ úlohy. Vyzerá to ale, že už žiadne odbočky až do konca série nebudú. ()

Epizoda 3 (2022) (E03) 

Moffat to uzlí, čo sa dá, od návštevy polície, cez novú tajomnú neznámu až po záverečné prekvapenie v pivnici. A samozrejme sa to zamotá aj s tým mailom. Či to má ale celé logicky premyslené, sa dozvieme až v záverečnej časti. Vzhľadom na to, že ide o krátku minisériu, tak tu nemáme žiadnu vatu, ale je jasné, že toto nemusí sedieť každému, predsa len hlavná postava sa chová dosť neortodoxne. ()

Epizoda 4 (2022) (E04) 

Finále smeruje tam, kam tvorcovia chcú, aby smerovalo, a to najmä v myšlienkovom smere a na úkor logiky. Niektoré momenty prekvapia, avšak nešokujú, pričom práve tie nelogickosti sa potom dostanú do popredia. Ak mám kladivko a neviem odomknúť dvere, tak sa ich pokúsim otvoriť, respektíve rozbiť, práve tým kladivkom. Záverečné scény sú ale skvelé a pozor, treba počkať aj na potitulkovú scénu. Tá prichádza hneď po prvých riadkoch, takže netreba čakať 5 minút. ()

Reklama

Reklama