Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bobbyho Maxwella propustili pro přílišnou brutalitu z armády. Založí teroristickou skupinu a vnikne do skladu munice, kde ukradne spoustu zbraní. Při tom těžce zraní policistu, který chtěl krádeži zabránit. Do nemocnice za zraněným policistou přijde i Harry Callahan. Právě byl přeložen z oddělení vražd na osobní oddělení. Umírající je jeho přítel, takže případ bere Harry osobně. Navíc je překvapen, že dostává nového parťáka, novopečenou inspektorku Kate Moorovou. Harry je přesvědčen, že u policie nemají ženy co dělat, a dá to inspektorce jasně najevo. Teroristická skupina Bobbyho Maxwella o sobě dává opět vědět. Na policii vybuchne bomba a Bobby hrozí dalšími, pokud nedostane peníze. Harry a Kate Moorová se ho snaží zlikvidovat a dostanou se tak až do pevnosti Alcatraz, kde začíná boj na život a na smrt... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (202)

hendrich6 

všetky recenzie používateľa

Třetí pokračování série Drsný Harry se mi líbilo určitě víc než dvojka (Magnum Force) a možná jen o trochu méně než první Drsný Harry.Násilník měl dobrou zápletku a film plynul tak nějak rychle,přišlo už klasický seznamování s novým partnerem a nakonec poměrně dlouhá zdařilá finální scéna.To,že byl film o 10-20 minut kratší než ostatní ze série vůbec nevadí,naopak zbyl prostor pouze pro příběh. 80% ()

viperblade 

všetky recenzie používateľa

Skvělý třetí díl ze série o "dirty" Harrym. Jak jsem už psal, druhý díl mi přišel takový dost průměrný, ale tenhle díl je fajn. Hodně fajn. Clintova interakce s novou partnerkou je super, Clint více hláškuje a vlastně celý film je takový více akční než temné krimi, což ve většině případů nevadí. Prvnímu dílu se to nevyrovná, přeci jen ta atmosféra je pryč, ale to je asi jediná výtka. Jinak film má tempo, hlášky a Clinta, který se opravdu pro tuhle roli narodil. A to někdy ke spokojenosti stačí. Navíc závěrečná akce v nejznámější věznici na světě fakt nemá chybu. 80 %. ()

Reklama

Smok 

všetky recenzie používateľa

Harry "Dirty" Callahan nekompromisne ruluje aj v treťom pokračovaní a ja som si s nim užil zase raz dobrú porciu akcie. Slabším článkom je tu však parťáčka Moorová. Vytiahnutá z kancelárie na ulicu sa zrejme mala postarať o nejaké komické momenty, no nestalo sa tak. Našťastie to Klinto utiahol aj sám a zase dal partičke teroristov jasne pocítiť, kto je zákon :) ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Začiatkom sedemdesiatych rokov minulého storočia sa najväčší filmový westernový pištoľník Clint Eastwood prirodzene pretransformoval do pozície policajného inšpektora Harryho Callahana. V roku 1971 sa zhostil úlohy nekompromisného policajta z oddelenia vrážd vo filme "Dirty Harry". O dva roky neskôr bolo vyprodukované voľné pokračovanie s názvom "Magnum Force". A v roku 1976 sa svojrázny tvrďák Harry Callahan zvaný Drsný Harry objavil v treťom pokračovaní. Do kín bol uvedený film "Násilník". Harry sa musí postaviť na odpor dobre vycvičenej a zorganizovanej teroristickej skupine, ktorá ohrozuje obyvateľov San Francisca. Clintovi Eastwoodovi rola Harryho Callahana sadla ako ušitá na mieru. Stala sa jednou z nezabudnuteľných, kultových pištoľníckych úloh tohto jedinečného, charizmatického herca. Aj v tomto treťom diely opäť exceloval. **** ()

pepo 

všetky recenzie používateľa

Nepísaná poučka o sérii Dirty Harry platí. S každým zvyšujúcim sa číslom v nepriamej úmere klesá kvalita filmu a dvíha sa cool faktor Clinta Eastwooda 7/10 Okrem mena hlavnej postavy to so špinavou jedničkou už nemá takmer nič spoločné a je to už "iba" klasický akčný film. Ale aj tak je to fajn P.S. poučka po štvorke už neplatí ()

Galéria (89)

Zaujímavosti (14)

  • Clint Eastwood si pročítal spoustu scénářů, ale nemohl najít "ten pravý". (ClintEastwood)
  • Jedná sa o deviaty najziskovejší film roku 1976 na svete. (westerns)
  • Autoři scénáře G.M. Hickman a S.W. Schurr nenašli způsob, jak se dostat k Eastwoodovi, a tak v roce 1975 přišli do jeho populární restaurace Hog's Breath Inn a rukopis scénáře nechali ležet na stole. Scénář zaujal jak Eastwooda, tak několik dalších lidí z Malpasa a začal tak vznikat třetí díl o Drsném Harrym. (ClintEastwood)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené