Reklama

Reklama

WolSooGeumHwaMokTo

(seriál)
  • Južná Kórea 월수금화목토 (viac)
Trailer

Epizódy(16)

Obsahy(1)

Příběh o pomocné službě, která poskytuje manželky svobodným lidem, jenž potřebují partnery na setkání manželských párů a na školní srazy. (mikki089)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

bulinka 

všetky recenzie používateľa

Najskôr som si myslela, že to bude kravina, ale niekto mi povedal, že nech si to pozriem. Trochu taky netradičný a nie príliš vážny pohľad na manželstvo v súčasnej dobe. Do toho zas boje korporácií o postavenie, peniaze a veľmoc. Matky, ktoré chcú riadiť životy svojich detí nakoniec zistia, že najlepšie je prijať svoje deti, také aké sú a nech si žijú svoj život podľa seba a svojho šťastia. Park Min-Yeong je super, ale tu mi prišla hrozne až nezdravo vychudnutá, čo je veľká škoda, ako herečku ju môžem. V poslednom seriály When the weather is fine, mi veľmi chýbala chémia medzi hlavnými postavami, tu to bolo super. Dokonca aj kamarátsky vzťah s jej spolubývajúcim bol super veselý. Hlavného herca Go Kyung Pyo som nepoznala, ale šla z neho ohromná charizma a áno, niekedy sa tváril ako tĺk, ale aj to treba vedieť zahrať. Čakala som trošku viac vášne ku koncu, ale ostalo to v romantickej, sladkej až melancholickej úrovni. No rada by som ho ešte niekde videla. Príbeh bol celkom fajn, zo začiatku som sa dosť nasmiala, potom to bolo také napätejšie, neskôr važne a potom taká melanchólia. ()

vodnicka 

všetky recenzie používateľa

Nedodívala jsem se, hrozně mě to nudilo a proměna Park Minyeong v posledních projektech mě celkem znepokojuje. Ale její věc.. xdd A co se týče příběhu, tak jsem více fandila 2nd ML x namísto soudce. ()

Reklama

Galéria (192)

Reklama

Reklama