Reklama

Reklama

WolSooGeumHwaMokTo

(seriál)
  • Južná Kórea 월수금화목토 (viac)
Trailer

Epizódy(16)

Obsahy(1)

Příběh o pomocné službě, která poskytuje manželky svobodným lidem, jenž potřebují partnery na setkání manželských párů a na školní srazy. (mikki089)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

vodnicka 

všetky recenzie používateľa

Nedodívala jsem se, hrozně mě to nudilo a proměna Park Minyeong v posledních projektech mě celkem znepokojuje. Ale její věc.. xdd A co se týče příběhu, tak jsem více fandila 2nd ML x namísto soudce. ()

bulinka 

všetky recenzie používateľa

Najskôr som si myslela, že to bude kravina, ale niekto mi povedal, že nech si to pozriem. Trochu taky netradičný a nie príliš vážny pohľad na manželstvo v súčasnej dobe. Do toho zas boje korporácií o postavenie, peniaze a veľmoc. Matky, ktoré chcú riadiť životy svojich detí nakoniec zistia, že najlepšie je prijať svoje deti, také aké sú a nech si žijú svoj život podľa seba a svojho šťastia. Park Min-Yeong je super, ale tu mi prišla hrozne až nezdravo vychudnutá, čo je veľká škoda, ako herečku ju môžem. V poslednom seriály When the weather is fine, mi veľmi chýbala chémia medzi hlavnými postavami, tu to bolo super. Dokonca aj kamarátsky vzťah s jej spolubývajúcim bol super veselý. Hlavného herca Go Kyung Pyo som nepoznala, ale šla z neho ohromná charizma a áno, niekedy sa tváril ako tĺk, ale aj to treba vedieť zahrať. Čakala som trošku viac vášne ku koncu, ale ostalo to v romantickej, sladkej až melancholickej úrovni. No rada by som ho ešte niekde videla. Príbeh bol celkom fajn, zo začiatku som sa dosť nasmiala, potom to bolo také napätejšie, neskôr važne a potom taká melanchólia. ()

Reklama

Galéria (192)

Reklama

Reklama