Reklama

Reklama

Angličanka

(seriál)
Trailer 2

Epizódy(6)

Cesty Eliho Whippa, vysloužilého zvěda a člena kmene Pawnee, se zkříží s Angličankou Cornelií Lockeovou, která se chce pomstít muži, jenž je podle ní zodpovědný za smrt jejího dítěte. (HBO Max)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (7)

Angličanka (2022) 

Anglicanka sa mi nakoniec po vzhliadnuti vsetkych casti celkovo zapacila. Clovek si musi zvyknut na vystavanie epizody a akceptovat niektore nahodne alebo wtf-sceny. Tvrdy svet a kratka zivotnost prvych osadnikov bola pomerne jasnym odkazom. Emily Blunt je vyborna. V niektorych clivych scenach mi velmi pripominala ju samu zo Sicaria, ked prisiel "na navstevu" Benicio Del Toro. Odporucam, ak vam nebude prekazat vyssie spominane. Po druhej epizode to uz dopozerate do konca. Niektori to vsak budu vnimat ako naivne exoticke "kontrastne spojenie" od Rosamunde. :) 68% ()

Co chceš a co potřebuješ (2022) (E01) 

Emily patri k mojim oblubenym hereckam snad od doby, ked som s nou videl The Devil wears Prada. Toto je taka typicka westernova romantarna plna klise ako z filmov od Rosamundy. Neznale "kacatko" a "domestifikovany" indiansky zabijak s horucim srdieckom. Aka ina dvojka moze byt viacej sexi na divokom, nebezpecnom zapade? :) Jop, prizmurujem obe oci a s vypnutymi hemisferami sa asi idem bavit. :) Obcas mi to vsak pripomenul niektory z tych dobrodruznych pribehov, co som ako chalan cital v Mayovkach, ci Ferri-ovkach. Nostalgia ako "svina"...nie ta, v zavere  epizody. :D Oslovila i prijemna kamera. ()

Stezka mrtvých (2022) (E02) 

Wow, lukostrelkynu som necakal. :) Vsetko fajn, len ta konverzacia nasej dvojky mi po naleze voza a "zakroku" prisla strasne odosobnena a nepristojna vo svojej absurdnosti a nazavaznosti. Naopak, hlas rozumu na usadlosti so songom Into Dust od Mazzy Star v pozadi bol super. Stale paradna kamera i scenerie. ()

Lační supi (2022) (E03) 

Nove tvare a linie sa nakoniec spoja v celkom premyslenom nerative pribehu. Naivni novoosadnici v tych casoch boli chutnym sustom pre mnohych "supov". ()

Raněný vlk (2022) (E04) 

Vysvetlenie masakru z minulosti na jednom kontinente a mavnutie motylimi kridlami az do Londyna, kde "ovalilo" Corneliu. Drsne. ()

Puška na bizony (2022) (E05) 

Konecne romantarna pri hviezdickach. :) Nepodcenovat popaleniny. Zaver silny. ()

Milovaný (2022) (E06) 

Vynikajuca praca s fotografiou - silna metafora. Zaverom paradna melodrama a zahriatie pri srdiecku. :) Moze byt. ()

Súvisiace novinky

Emily Blunt jako první skutečná detektivka

Emily Blunt jako první skutečná detektivka

19.10.2023

Režisér Jaume Collet-Serra (Mělčiny, Black Adam) si již poněkolikáté zopákne spolupráci s produkční společností Seven Bucks Dwaynea Johnsona a pro studio MGM nyní natočí snímek Kate Warne. Hlavní… (viac)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (viac)

Reklama

Reklama