Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O patnáct let dříve se Trafford stane svědkem brutálního masakru v Americe, který odstartuje další tragédii v Anglii a rozhodne o osudu Eliho a Cornelie. (HBO Max)

Recenzie (3)

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nejprve to pozitivní, co ostatně platí po celou sérii. Každý druhý záběr, každý několikátý nápad s umístěním kamery nádherně nasnímaných scenérií a sytých barev by se dal zarámovat na zeď. Jinak je tenhle díl dost komorní, respektive plný dialogů a prakticky jen se dvěma lokacemi. Vracíme se časem zpět, kdy proběhne rozprava mezi trojicí mužů a trojicí kavaleristů s následným masakrem indiánů. Pak dojde k přesunu do Anglie, kdy setkání dvou lidí vyvrcholí pohledem na do klubíčka schoulenou Emily Blunt. Události z toho dne budou mít (jednou) za následek smrt jejího syna. Hodně pomalý díl k zamyšlení, který ale rozhodně nesedne každému. ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zo všetkých epizód ma práve táto bavila najmenej, dej sa mi zdal ťažký na pochopenie, akosi som sa v tom strácala. V čase sme sa vrátili o 15 rokov dozadu, mnohé sa na konci vysvetlilo, dôležité puzzle zapadlo do svojho celku. Interiéry v Londýne sa dali obdivovať, ale predsa len tá úžasná kamera lepšie vynikla v nekonečných a slnkom zaliatych prériach :-). Emily Blunt je v tejto minisérii fakt skvelá, keď sme tu skočili tak výrazne v čase, je veľmi poznať jej vek, darmo na 20 nevyzerá. (pozreté 23.05.2023) ()

Reklama

Galéria (1)

Reklama

Reklama