Reklama

Reklama

Angličanka

(seriál)
Trailer 2

Epizódy(6)

Cesty Eliho Whippa, vysloužilého zvěda a člena kmene Pawnee, se zkříží s Angličankou Cornelií Lockeovou, která se chce pomstít muži, jenž je podle ní zodpovědný za smrt jejího dítěte. (HBO Max)

Recenzie používateľa vydumnica k tomuto seriálu (6)

Angličanka (2022) 

Ešte asi NIKDY v minisérii ma nezaujala KAMERA tak ako práve v THE ENGLISH. Aj keď po príbehovej stránke to nie je až také skvelé, ale tie prenádherné obrazy, prírodné scenérie👌také, že wow!!!! Hudba a soundtrack sú tu tiež na vysokej úrovni. Dá sa povedať, že prevažuje forma nad obsahom. Herecké výkony hlavnej dvojice sú veľmi fajn. Emily Blunt sa do roly Cornelie veľmi hodí a aj jej to v tejto minisérii veľmi pristane, myslím, že ešte nikdy nevyzerala krajšie. Páčia sa mi aj kostýmy a farby a celkovo ten KONTRAST farieb prérie s červenou či ružovou farbou šiat Cornelie. Ako som už spomínala, práca s kamerou je na špičkovej úrovni, nejde len o záber samotný, ale celkovo práca s osvetlením a farbami. Po technickej stránke na jednotku s hviezdičkou. [Miesto nakrúcania: Segovia, Guadalajara a Toledo, Španielsko]. EDIT: Celý čas mi hodnotenie tejto minisérie vychádzalo na niečo medzi 3 a 4*, FINÁLE bolo však také fantastické, treba ho až rozdýchať, úplne že wow, takže dávam tie **** Ešte dodatok, kameramana som si musela dať do TOP 10! ()

Co chceš a co potřebuješ (2022) (E01) 

Možno niekomu pomôžem v rozhodovaní, či pozerať ďalej :-))) Totižto prvá epizóda sa mi páčila tak na 3 a pol* a trošku som o tejto minisérii pochybovala, ALE finále je parádne, ak už nič, oplatí sa vidieť aspoň to. (pozreté 29.04.2023) Vie mi niekto poradiť, aký to bol song na konci tejto epizódy? Niečo o Girl in Trouble🤔... ()

Stezka mrtvých (2022) (E02) 

CORNELIA: gazing up at a shooting star "If wishes were where we would be, then we would be where we are not." A toto bolo vtipné :-) Cornelia sa zmienila o POCAHONTAS a Eli na to, že kto?😄👍 (pozreté 09.05.2023) 70%. ()

Raněný vlk (2022) (E04) 

Zo všetkých epizód ma práve táto bavila najmenej, dej sa mi zdal ťažký na pochopenie, akosi som sa v tom strácala. V čase sme sa vrátili o 15 rokov dozadu, mnohé sa na konci vysvetlilo, dôležité puzzle zapadlo do svojho celku. Interiéry v Londýne sa dali obdivovať, ale predsa len tá úžasná kamera lepšie vynikla v nekonečných a slnkom zaliatych prériach :-). Emily Blunt je v tejto minisérii fakt skvelá, keď sme tu skočili tak výrazne v čase, je veľmi poznať jej vek, darmo na 20 nevyzerá. (pozreté 23.05.2023) ()

Puška na bizony (2022) (E05) 

Cornelia: "You think I'm travelling with hope? Oh, Eli. Just without fear. And you know why? Cause I'm dead already." Najviac ma bavili rozhovory a filozofické úvahy hlavnej dvojice pod hviezdnatou oblohou. Úplne tieto silné slová Cornelie pochopíme až v poslednej epizóde😔. ()

Milovaný (2022) (E06) 

Škoda, že každá epizóda nebola ako táto!!! Niekoľkonásobné zimomriavky a moment prekvapenia, aký už dávno nie! Celý čas mi hodnotenie tejto minisérie vychádzalo na niečo medzi 3 a 4*, FINÁLE bolo však také fantastické, treba ho až rozdýchať, úplne že wow, takže dávam tie **** no teda! Za túto epizódu dávam samozrejme plný počet. ()

Súvisiace novinky

Emily Blunt jako první skutečná detektivka

Emily Blunt jako první skutečná detektivka

19.10.2023

Režisér Jaume Collet-Serra (Mělčiny, Black Adam) si již poněkolikáté zopákne spolupráci s produkční společností Seven Bucks Dwaynea Johnsona a pro studio MGM nyní natočí snímek Kate Warne. Hlavní… (viac)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (viac)

Reklama

Reklama